Резултати, които говорят сами за себе си.

Илиян Стойков

Магистър по компютърни технологии в машиностроителната индустрия. Притежава след дипломни квалификации по „Корпоративни финанси“ и „Управление на организацията“. Доказан професионалист в управление и реализация инвестиционни проекти в сферите на жилищно, бизнес и ваканционно строителство. Изцяло посветен на бъдещото израстване и развитие на компанията, подобряване на оперативните процеси и постигане на стратегическите цели. Квалифициран в областта на развитие на човешките ресурс, имплементация на нововъведения във всички аспекти на индустрията. Страстен професионалист, фокусиран върху управлението на корпоративната промяна и организационното развитие.
свържете се с мен

Портфолио от имоти

Вашият нов апартамент ви очаква

Покупката на имот понякога може да бъде наистина стресиращо преживяване. Затова, ние от Smartbrokers, предоставяме пълен спектър от услуги, с които улесняваме целия този процес, докато постигнем заедно желаната цел

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах