Резултати, които говорят сами за себе си.

Илиян Стойков

Магистър по компютърни технологии в машиностроителната индустрия. Притежава след дипломни квалификации по „Корпоративни финанси“ и „Управление на организацията“. Доказан професионалист в управление и реализация инвестиционни проекти в сферите на жилищно, бизнес и ваканционно строителство. Изцяло посветен на бъдещото израстване и развитие на компанията, подобряване на оперативните процеси и постигане на стратегическите цели. Квалифициран в областта на развитие на човешките ресурс, имплементация на нововъведения във всички аспекти на индустрията. Страстен професионалист, фокусиран върху управлението на корпоративната промяна и организационното развитие.
свържете се с мен

Портфолио от имоти

Покажи още
Покажи още
Вашият нов апартамент ви очаква

Покупката на имот понякога може да бъде наистина стресиращо преживяване. Затова, ние от Smart brokers, предоставяме пълен спектър от услуги, с които улесняваме целия този процес, докато постигнем заедно желаната цел

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах