Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Нова къща с отлично местоположение в Бистрица

 • Локация:

  София

 • Район:

  с.Бистрица

Цена: 290 000 €
Купи със Smart Finance

EUR/Месец

30
+
-

Години

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Детайлна Информация

Smart Brokers предлага за продажба нова еднофамилна къща в с. Бистрица с отлично местоположение и заобикаляща среда. Къщата е проектирана от един от най-големите български архитекти и при ориентирането и в парцела е постигнато максимално дневно ослънчаване и гледки към планината.


Характеристики на имота:

 • Площ - ЗП: 128 кв.м., РЗП: 373.50 кв.м. , парцела е УПИ с ОПС и площ 779 кв.м. При желание може да бъде прехвърлено и правото върху земята.
 • Разпределение - къщата е реализирана на три етажа - сутерен на кота 0 , първи и втори етаж.

Сутерен - разположен на кота 0 с площ 116 кв.м с две складови помещения, котелно, помещение за сауна, перално, баня със санитарен възел, коридор, входно антре, гараж на полуниво с топла връзка към първия етаж.

Първи етаж - площ 112.50 кв.м. с дневна, трапезария, кухненски бокс, антре, тоалетна, кабинет на полуниво с лоджия и две външни тераси с площ 45 кв.м. по цялата източна и южна фасада. Изградена е и подветрена стена на терасата.

Втори етаж - площ 100 кв.м. с четири спални, антре, баня със санитарен възел, тавански складови помещения на две полунива с площ 95 кв.м.

Сградата е проктирана и изпълнена през 1995 г. , като масивна стоманобетонова конструкция. Покрива е четирискатен - дървена конструкция с керемиди. Дограма PVC - петкамерна. Изградени са всички инсталации включително СОТ и видео-домофон.

Останали за изпълнение са част от довършителните работи - настилки, облицовки в бани и тоалетни, монтаж на санитария, вътрешни врати. Положена е една от основните настилки с естествен камък "балтик браун" във входното предверие, стълбите към първи етаж, коридора и целия кухненски бокс. Изградена е и камината - действаща, облицована с камък.

На всеки етаж има ел. табла, както и СОТ.

Изградени са действащ кладенец и септична яма.
Ружа Михайлова

Консултант: Ружа Михайлова

M: + 359 889 80 77 77,

Е: r.mihailova@smartbrokers.bg

Подобни оферти
 • Цена 350 000 €
  FOR sale
  Еднофамилна къща в с. Бистрица.
  • Локация:

   София 

  • Район:

   с.Бистрица 

  • Квадратура:

   368 кв.м.

  • Тип на офертата:

   Продава  

  • Тип на имота:

   Къща градска 

  • Ref.NO:

   4175 

В случай че не намирате подходящ имот, моля попълнете формата с вашите изисквания към търсените имоти
или се свържете директно на тел: +359 889 80 77 77

Последно разглеждани

 • Нова къща с отлично местоположение в Бистрица
  Цена: 290 000 €
  Нова къща с отлично местоположение в Бистрица
  • Локация:

   София

  • Район:

   с.Бистрица

  • Квадратура:

   373.5 кв.м.

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg