Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Топ апартамент с три спални в кв. Изгрев – сграда Диамант

 • Локация:

  София

 • Район:

  Изгрев

Цена: 420 166 €
Купи със Smart Finance

EUR/Месец

30
+
-

Години

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Детайлна Информация

Smart Brokers предлага за продажба просторен четиристаен апартамент в жилищна сграда Диамант в кв. Изгрев. Имотът се предлага на цена директно от инвеститор, без комисионна за купувача. Луксозната жилищна сграда Диамант, проект на фирма АРТЕКС е въведена в експлоатация през месец юни 2018г. Сградата е с функция на комплекс със собствен спа център, басейн и богато озеленени площи.


Характеристики на апартамента:

 • Площ: 221.14 кв. м. (застроена площ 183.90 кв. м. + 37.24 кв. м. общи части)
 • Разпределение: дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, дрешник, две бани с тоалетна и отделно тоалетна за гости, лоджия.
 • Изложение: юг / запад
 • Гледка към Ловен парк и Витоша
 • Апартаментът е разположен на 13-ти жилищен етаж, кота +47.70 метра. Първият жилищен етаж е вдигнат на кота +12,5 метра - високо над шума и с гледка над повечето съществуващи сгради, а от средните етажи нагоре, гледката е панорамна.
 • Светла височина (2,80 м) под окачен таван.
 • Модерна технология при изпълнение на защита от ударен шум. Под замазката, в стаите на апартаментите се полага високотехнологична звукоизолационна мембрана „FONAS TEX”. По този начин замазката и последващата я настилка върху нея се отделя от плочата и стените /т.нар. плаващ под/ и помещенията се защитават от ударния шум, който се предава по твърдите повърхности (стоманобетонната конструкция на сградата). Под замаската има поставена и вата, която допълнително служи за топлоизолация и звукоизолация.
 • Под окачения таван има инсталиран рекуператор, чрез който се подава свеж и пречистен от прах, фини частици и алергени въздух. Застоялият въздух се извежда от помещенията, като двата въздушни потока не се смесват в рекуперативния блок, но заради топлоотдаването пресният въздух се затопля или охлажда в зависимост от сезона. Пресен, пречистен въздух и намалена енергийна консумация са осигурени с максимален комфорт на обитаване.
 • ТЕЦ. Отоплителната инсталация в апартаментите e изпълнена по лъчева схема с петслойни полиетиленови тръби на производител „HERZ” - Австрия, с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби и положени преди изпълнението на замазката в жилищата. Управлението на отоплителната система във всяко жилище е съсредоточена в апартаментна колекторна кутия, която се монтира на достъпно и лесно за обслужване място. Радиаторите, са Jaga, в баните се монтират лири тип „кърпосушител”.

За сградата:


Диамант не е просто сграда, тя се превръща в част от средата и едновременно с това – самата тя е среда. В непосредствена близост до Ловния парк (ул. „Тинтява“), басейн „Дианабад“ и Борисова градина, сградата е проектирана с мисъл за комфорт на обитаване и максимална енергийна ефективност.

Фоайето е с голяма площ и височина и е отворено, посредством ефирно остъкляване към парка. До него са обслужващите пространства: кафе-аператив, спа-център с басейн, фитнес, зали за пилатес и йога; гаражите са подземни. Всички тези съоръжения могат да се ползват както от обитателите на сградата, така и от външни лица, срещу заплащане, което не натоварва цената за поддръжка на общите части.

Окачената фасадата е направена от големи стъклени повърхности и алуминиеви панели, които пречупват светлината. Скъпоценният камък като вдъхновение за сградата се очертава в стилизирани мотиви върху северната и южната фасада, като този мотив присъства и в интериорите. Чрез вграждането на т.н. floating window (плаващ прозорец) във фасадната система прозорците уголемяват непрекъснатата си повърхнина, скъсват изцяло с офис визията и най-важното – отварят се максимално.

Сграда „Диамант“ отговаря на най-високите екологичните изисквания и максимална енергийна ефективност. Солидна дебелина на фасадна изолация (мин. 15 см) и високия клас алуминиеви фасадни системи – Reynaers CS77 с трислоен стъклопакет и общ коефициент на топлопреминаване Uw=0.86 W/m2K.

Стълбищните клетки се проветряват и осветяват естествено. Пасивната слънцезащита се прави на три нива: в зоните на окачената фасада има високо селективно четирисезонно стъкло на прозорците (нисък соларен фактор и максимален коефициент на проникване на естествена светлина)


Възможност за закупуване на гараж - 20 000 EUR

Цената на имота е без ДДС.
В случай че не намирате подходящ имот, моля попълнете формата с вашите изисквания към търсените имоти
или се свържете директно на тел: +359 889 80 77 77

Последно разглеждани

 • Топ апартамент с три спални в кв. Изгрев – сграда Диамант
  Цена: 420 166 €
  Топ апартамент с три спални в кв. Изгрев – сграда Диамант
  • Локация:

   София

  • Район:

   Изгрев

  • Квадратура:

   221.14 кв.м.

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg