Две реновирани къщи за гости разположени на един парцел от 1800 кв.м. в с. Руйчовци

Две реновирани къщи за гости разположени на един парцел от 1800 кв.м. в с. Руйчовци

139,000€
Габрово, област
Извънградска къща
свободен
For sale
5038

За имота

Smart Brokers предлага за продажба две реновирани къщи за гости, като едната е с квадратура от 118 кв.м. и допълнителна къща - ново строителство от 58 кв.м. на един парцел от 1800 кв.м. в с. Руйчовци на 9 км. от центъра на Габрово. Изключително топло и уютно обзаведена с характерно подчертани детайли от старинен стил. Разположена на живописно място с панорамна гледка към планината, оборудвана с голяма механа подходяща за всякакъв вид празненства .

Цената подлежи на коментар!

+ Повече

Спецификации

Площ:
176 кв.м
Година:
2007
Стай:
5
Спални:
3
Бани:
4

Предимства

Мястото е живописно, в близост до язовир "Христо Смирненски", изграден на река Паничарка и до резерват "Тодорчетата". Пътят до имота е горски.
И двете къщи се отопляват с локално парно - на дърва и въглища, котелът се намира в мазето на къщата за гости /има и изба/ и чрез тръби отоплението достига и до радиаторите на новата къща.
На двора, който е с каменни плочи и каменни дувари, е изградено голямо барбекю от камък - пещ огнище и каменна чешма. Дворът е облагороден с овошки, кипариси, борчета, декоративни градинки.
И двете къщи разполагат с мазета и тавани на съответната квадратура.
Всичко е след основен ремонт с подновени електроуреди - хладилник с фризер "Индезит", ширм "Кенди", готварска печка с фурна "Зануси", микровълнова "Деу".
В двора е възможно да се паркират няколко коли, както и на пътя.
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Локално

Удобства

Обзаведен

Ружа Михайлова

София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Ружа Михайлова

Ружа Михайлова

Консултант
r.mihailova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години

Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X