Просторен офис в бизнес сграда в кв. Лозенец

Просторен офис в бизнес сграда в кв. Лозенец

599€
Лозенец, София
Офис
свободен
For sale
5039

За имота

Smart Brokers отдава под наем Арт офис със самостоятелен вход, разположен на две нива в модерна бизнес сграда в кв. Лозенец.

Цената е без ДДС.

+ Повече

Спецификации

Площ:
61 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
2
Спални:
0
Бани:
0

Предимства

Отлична локация, бизнес центърът разполага с рецепция с администратор, 24-часова физическа и техническа охрана, видеонаблюдение, ресторант и супермаркет.
Офисът е съвременно технологично решен - модерни телекомуникации, индивидуална климатизация, структурно окабеляване категория шест, което осигурява високоскоростен трансфер на данни.
Офисът е със собствен вход през двор с красиви зелени площи. Входът е на партерно ниво, а помещенията на втория и третия етаж, като на третия е и санитарното помещение.
Подходящ е за козметичен салон, студио за красота, арт студио или други подобни дейности.
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

асансьор

Ружа Михайлова

София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Ружа Михайлова

Ружа Михайлова

Консултант
r.mihailova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X