BREEAM - оценка
24-01-2015

BREEAM - оценка на най-добрите практики в света за устойчиво и екологично строителство

Двустаен апартамент с гледка към планината на първа линия море в Свети Влас

Бургас, област,гр.Свети Влас
98,030€

Много скоро ни предстои да стартираме наш проект за строителство на бутикова сграда в кв. Изгрев.

Много скоро ни предстои да стартираме наш проект за строителство на бутикова сграда в кв. Изгрев. Иновативното и привличащо инвеститорския интерес факт е, че сградата отговаря на първия по рода си и основополагащ стандарт за устойчиво, енергоспестяващо и екологично строителство BREEAM.

BREEAM основополага стандарта за най-добрите практики в областта на устойчивото строителство, проектирането, изграждането и експлоатацията на сградата.

Важно е да се подчертае, че включва в себе си едни от най-пълните и широко признати мерки за екологични характеристики на даден обект. Смисълът е в това да насочи дизайнерите, проектантите и архитектите от една и потребителя, от друга страна, да обръщат все по-голямо внимание на това строителството да бъде възможно най-екологично, да се минимизират енергийните нужди за сметка на енергийната ефективност и да се използват нисковъглеродни технологии.

BREEAM оценява сградата по нейната спецификация, проектиране, изграждане и ползване. Критериите, които трябва да се покрият представляват широк спектър от категории от енергия до екологичната целесъобразност. Те включват аспекти, свързани с процесите на управление на енергията и използването на вода, на вътрешната среда (здраве и качество на живот), замърсяване, транспорт, материали, отпадъци, екология управление.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах