Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах
06.04.2021

Наличието на нови метростанции увеличи интереса към някои квартали в София

Забелязва се ръст в търсенето на имоти в кварталите „Сухата река“, „Овча купел“, „Хаджи Димитър“, „Красно село“ и „Лагера“ след пускането на третия лъч на метрото. Разбираемо, се наблюдава постоянен интерес към жилища в райони като „Дианабад“, „Витоша“, „Манастирски ливади“, „Кръстова вада“, „Банишора“, центъра на София и др.

Продължава засиленият интерес към апартаменти в затворени комплекси и жилища на партерен етаж с прилежащи дворове към тях.

Източник: stroiteli-bg.com


Подобни новини

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg