Предстоящ проект от Смарт Брокерс
29-04-2015

Предстоящ проект от Смарт Брокерс

Exclusive offer

Прекрасен тристаен апартамент със собствен двор в новострояща се сграда "QHome"

София,Витоша
171,446€

Изгрев 132 е първият жилищен проект в България, сертифициран по стандарта BREEAM.

Изгрев 132 е първият жилищен проект в България, сертифициран по стандарта BREEAM.

В сътрудничество със световно признат екип от архитекти - Stephen George International, с акцент върху устойчивостта, ефективността, стойността и пространствения комфорт, Изгрев 132 е сграда, предназначена за практичен начин на живот. Това е идеалното решение за достъпен, качествен градски семеен живот в София.

Апартаментите са просторни, с големи спални, дpешници u бани, а най-новото в разпределенията и функционалността на жилищата е, че някои от тях ще са апартаменти тип duplex – на две нива, което ще създава невероятния уют и комфорт на живота в къща. Пред сградата е предвидена паркова зона. Сградата е с южно изложение и гледка парка.

Апартаментите в Изгрев 132 са с отличен инвестиционен потенциал, защото сградата е разположена в престижиен район, заобиколен от посолства, паркове, спортни съоръжения и е с отличен транспортен достъп.

Дали купувате имот за собствени нужди или за отдаване под наем, Изгрев 132 е правилният избор.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах