Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах
25.04.2019

Продължава ли да расте предлагането на офис площи в столицата?

Пазарът на офис площи в столицата бележи силен старт на годината, а предлагането им продължава да се увеличава. В експлоатация бяха въведени 70 хил. кв.м. през първото тримесечие на 2019 г., което е рекорд за последните 8 години, споделят експерти.

Делът на свободните офис площи нараства до 9,5%, а сключените нови сделки за периода отбелязват лек спад спрямо същия за 2018 г. Офис площите във вече съществуващи сгради нараснаха с 2,03 млн. кв.м., а офисите в строеж достигат 420 хил. кв.м.

За първото тримесечие на годината са сключени нови сделки на стойност около 23 500 кв.м. Най-активни на пазара остават наемателите от IT сектора с 42% от ново наетите площи, следвани от компании, предоставящи различни услуги, включително рекламни агенции, бизнес консултанти и оператори на споделено офис пространство с дял от 25%.


Подобни новини

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg