„Симеоново 145“ със специална награда за сграда на годината
29-12-2020

„Симеоново 145“ със специална награда за сграда на годината

Ексклузивна оферта

Прекрасен двустаен апартамент за продажба разположен в новостроящия се жилищен компклекс - QHome

София,Витоша
102,907€

Комплекс „Симеоново 145“ грабна специалната награда в категория „Жилищни комплекси и многофамилни сгради“

„Симеоново 145“ със специална награда за сграда на годината Комплекс „Симеоново 145“, проект на строително-инвестиционната компания ACME, партньор на Smart Brokers, грабна специалната награда на Националния конкурс „Сграда на годината 2020“ в категория „Жилищни комплекси и многофамилни сгради“. Събитието се проведе в Софийската опера и балет на 21.12.2020.

Причините, поради което комплексът беше удостоен с приз бяха предимствата, които предлага: функционално разпределение на апартаментите, панорамна гледка към Витоша и много зеленина, чрез която се постига по-близък допир с природата; удобства като топлинен комфорт и шумоизолация; използваните материали и енергоефективни технологии. Освен всичко останало проектът осигурява на живущите спокойствие и сигурност.

В „Симеоново 145“ се намират 13 жилища, като към настоящия етап има два свободни за продажба: четиристаен партерен апартамент с двор и пентхаус с три спални. Информация за тях могат да бъдат открити и на сайта на Smart Brokers.

Комплексът е въведен в експлоатация през юни, 2020г., има АКТ 16 и е в процес на сертифициране по международния стандарт за устойчиво строителство BREEAM.

Официални гости на наградите бяха, Лилянa Πaвлoвa, вицeпpeзидeнт нa Eвpoпeйcĸaтa инвecтициoннa бaнĸa;зaмeстник-миниcтъpът нa peгиoнaлнoтo paзвитиe Baлeнтин Йoвeв; зaместник-ĸмeтът нa Cтoличнa oбщинa Aнгeл Джopгoв и други видни архитекти и строители.

Конкурсът е учреден през 2002г. и се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп в съдействие с Министерството на регионалното развитие и благоустройство. „Сграда на годината“ е най-престижното събитие в сферата на строителството в страната.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах