Smart Brokers представят: SmartArt с Алекс Манчев
21-11-2017

Smart Brokers представят: SmartArt с Алекс Манчев

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

Smart Brokers представят: SmartArt с Алекс Манчев

Тази събота представихме на официално събитие един истински впечатляващ имот. И го съчетахме с творчеството на един истински впечатляващ артист.

Минаталата събота луксозения мезонет в новата бутикова сграда (завършена през месец август тази година) до бул. "Г. М. Димитров", бул. "Симеоновско шосе" и Ловен парк беше отворен за гости и посетители.

Качественото ново строителство (с акт 16 от септември т.г.) предлага висока степен на топлоизолация, шумоизолация и алуминиева дограма с нискоемисионни стъклопакети от най-висок клас - Reynaers CS 77. Апартаментът разполага и с индивидуална термопомпа въздух-вода на LG, както и други екстри и удобства.

Вместо мебели обаче пространството беше изпълнено с арт фотографиите на Алекс Манчев. Те превърнаха мезонета в галерия за съвременно изкуство, а една от стаите - в професионално фотографско студио, в което всеки от посетителите застана в светлината на прожекторите и пред обектива.

Показани бяха няколко кадъра от последната изложба на Алекс The Freedom Project, с който той търси естествената красота, дивата природа и неуловимия дух на голото женско тяло.

Фотограф с международен опит и признание, Алекс Манчев стана и първият съвременен български артист, който представихме в новия ни проект SmartArt.

SmartArt е връзката между изкуство и имоти - такава, каквато ние я виждаме. За черния квадрат, който придава нов смисъл на бялата стена. За празното пространство, което става дом. За въображението, което създава бъдеще.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах