Старт на изпълнителните дейности по ПРОЕКТ „ВИТОША 8“
17-06-2016

Старт на изпълнителните дейности по ПРОЕКТ „ВИТОША 8“

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

На 16 юни 2016 г. бе направено символично освещаване, което да даде старт на изпълнителните дейности по проекта „ВИТОША 8“. На събитието присъстваха представители на „АКМИ“ ООД и „Смарт Брокерс“ ООД.

Проект „ВИТОША 8“ представлява малка, бутикова, ексклузивна жилищна сграда, състояща се от 11 апартамента, която се намира в спокойния и модерен квартал „Витоша ВЕЦ Симеоново“, в близост до бул. Г. М. Димитров.

Водещи акценти при изграждането са енергийната ефективност и комфортът на обитателите. Високата степен на топлоизолация на всички външни стени, таваните на гаражите под жилищните помещения и покривните тераси над апартаментите, паро-, хидро- и топлоизолация на покривите, ще допринесе за ниските месечни сметки на всички живущи в сградата. А шумо- и топлоизолацията по подовете и стените към съседните апартаменти пък ще гарантира за спокойствието и уединението на собствениците.

В сградата ще са разположени 2-стайни апартаменти от 68 кв.м., 3-стайни апартаменти от 95 до 105 кв.м. и един мезонет – пентхаус 200 кв.м. с прилежаща покривна тераса от 30 кв.м. Предвидени са и паркоместа на кота нула. Въпреки че проектът е още в началото, вече част от апартаментите са продадени.

Локацията е изключително привлекателна. Само след няколко минути ходене пеша се озовавате заобиколени от зеленината на Ловен парк. Мястото впечатлява още с лесния достъп до обществения транспорт, а центърът на столицата е само на няколко минутки разстояние с кола.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах