Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах
02.04.2019

В тазгодишната надпревара за наградите на Imoti.net, Smart Brokers бе отличена за „Най-динамично развиваща се агенция“

Годишните награди на Imoti.net са единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. Сериозният медиен интерес допринася за постигането на широка публичност и разпознаваемост на номинираните както в професионалните среди, така и сред широката общественост.

В четвъртото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ бяха отличени 14 компании и брокери със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти.

Експертно 21-членно жури, състоящо се от водещи експерти от различни сфери, определи победителите в отделните категории. В надпреварата се включиха над 200 компании. 

Именно съставът на журито в Годишните награди на Imoti.net е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на взискателните експерти.

Годишните награди на Imoti.net доказват постиженията и успехите на българските експерти и компании от сектор недвижими имоти пред деловите кръгове и широките потребители.

Това е трета година в която Smart Brokers грабва статуетка на „Годишните награди на Imoti.net”.

В изключително оспорвана надпревара за престижните награди на Imoti.net през 2015г. Smart Brokers бе отличена с първо място в категория „Агенция на годината“.

През 2016 г. категория, към която организаторите отчетоха огромен интерес  „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, се присъди от журито на агенция Smart Brokers. Тази година Smart Brokers бяха припознати като „Най динамично развиваща се компания“, надвивайки другите силни претенденти в категорията - Bulgarian Propeties, Stonehard и Super Имоти.


Подобни новини

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg