В тазгодишната надпревара за наградите на Imoti.net, Smart Brokers бе отличена за „Най-динамично развиваща се агенция“
02-04-2019

В тазгодишната надпревара за наградите на Imoti.net, Smart Brokers бе отличена за „Най-динамично развиваща се агенция“

Ексклузивна оферта

Прекрасен тристаен апартамент със собствен двор в новострояща се сграда "QHome"

София,Витоша
184,146€

В четвъртото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ бяха отличени 14 компании

Годишните награди на Imoti.net са единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. Сериозният медиен интерес допринася за постигането на широка публичност и разпознаваемост на номинираните както в професионалните среди, така и сред широката общественост.

В четвъртото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ бяха отличени 14 компании и брокери със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти.

Експертно 21-членно жури, състоящо се от водещи експерти от различни сфери, определи победителите в отделните категории. В надпреварата се включиха над 200 компании.

Именно съставът на журито в Годишните награди на Imoti.net е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на взискателните експерти.

Годишните награди на Imoti.net доказват постиженията и успехите на българските експерти и компании от сектор недвижими имоти пред деловите кръгове и широките потребители.

Това е трета година в която Smart Brokers грабва статуетка на „Годишните награди на Imoti.net”.

В изключително оспорвана надпревара за престижните награди на Imoti.net през 2015г. Smart Brokers бе отличена с първо място в категория „Агенция на годината“.

През 2016 г. категория, към която организаторите отчетоха огромен интерес „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, се присъди от журито на агенция Smart Brokers. Тази година Smart Brokers бяха припознати като „Най динамично развиваща се компания“, надвивайки другите силни претенденти в категорията - Bulgarian Properties, Stonehard и Super Имоти.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах