Жилищната сграда „Изгрев 132“ бе удостоена с първо място в категория "Зелена сграда"
27-10-2021

Жилищната сграда „Изгрев 132“ бе удостоена с първо място в категория "Зелена сграда"

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

Когато строим, нека да мислим, че строим завинаги. Нека не е за настоящото удоволствие, нито за настоящия момент.

Нека бъде такова дело, за което нашите потомци ще ни благодарят..." С това послание започна церемонията по награждаването в национален конкурс "Сграда на годината 2017".

Над 500 професионалисти от строително-инвестиционния бранш, представители на водещи инвеститори, строителни компании, архитекти, инженери, консултанти, представители на държавната и местна власт, участваха в тържествената церемония на 16-ото издание на националния конкурс в Sofia Event Center.

Над 60 са участващите в конкурса новопостроени и реновирани сгради от цялата страна - разпределени в 13 категории плюс награда на публиката. Проектите са оценени от 32-членно жури, съставено от изявени професионалисти в строителството, архитектурата, културата и бизнеса с председател зам.-министърът на регионалното развитие Деница Николова.

С огромно удоволствие искаме да споделим с вас, че жилищната сграда "Изгрев 132" - проект на инвестиционната компания ACME, проектирана от Stephen George International и менажирана от SmartBrokers, бе удостоена с първо място в категория "Зелени сгради" на церемонията по връчването на престижните награди "Сграда на годината".

Отличието бе прието от нашия управляващ директор Мартин Янев.

Част от церемонията, която се проведе на 14 декември може да видите във видеото под статията.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах