Ден на отворени врати
25-10-2021

Ден на отворени врати - 26.03.2016г

Exclusive offer

Предлага за продажба къща в единствен по рода си затворен комплекс от еко къщи в кв. Бояна.

София,Бояна
582,458€

Smart Brokers представя ексклузивни апартаменти в Бояна със специално OPEN HOUSE събитие.

Smart Brokers организира Open House събитие за специални имоти, които ексклузивно представят.

На 26 март 2016г. от 12:00 до 16:00 часа ще бъдат представени пет просторни и светли апартамента в нова сграда с озеленен двор в кв. Бояна, ул. Кумата 87. От жилищата се разкриват прекрасни панорамни гледки към планината и града. За един от апартаментите ще бъде направен специален staging от дизайнера Кирил Станев. Оформянето на интериора ще бъде на функционални и интериорни зони: спалня, хол, трапезария, библиотека и кът за четене. Стилът на целия интериор е минимализъм с урбанистични нотки и творчески акценти от скандинавската стилистика. Използвани са италиански, испански и скандинавски фирми, като са представени най-нови колекции на марки от ранга на PRESOTTO, MASIERO, LIGHT 4 за осветлението, MOOOI, GAN, Established & Sons, Hay, Orizzontiза мебели. Декоративните мазилки по стените са най-новите разработки на ARTE Italia.

Интериорното решение е възможност за всички гости да открият потенциала на жилището и да получат вдъхновение да го превърнат в собствен дом.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X