Гласувайте за Smart Brokers
26-10-2021

Гласувайте за Smart Brokers в конкурсa нa сп. „Наш дом“ за “Интериор на годината“

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

Всяка година списание "Наш дом" провежда конкурс "Интериор на годината". В състезанието се включват проекти на български автори, публикувани в предходната година в списанието. Наградите се присъждат в две категории – за обществен и за частен интериор.

Два от интериорите са представени от "Смарт Брокерс" в отделни броеве през изминалата 2015 г. и ще разчитаме големият кръг от клиенти, приятели и партньори на агенцията да подкрепят предложенията, като гласуват за тях. Първият интериор е частен и представя проекта на арх. Александрина Ненкова за интериор на жилище на два етажа.

На първо ниво от просторното фоайе се влиза в луксозно обзаведена дневна преходна към трапезарната част с вградена кухня. Пред дневната и трапезарията са разположени две панорамни тераси. Основната спалня със самостоятелна луксозна баня и с просторен дрешник се намира в другата част на етажа. В дъното до кухнята са разположени перално и сушилно помещения. По елегантна стълба умело вписана в интериора се достига второто ниво, където са ситуирани още две спални с луксозна баня и санитарен възел. Имотът се отличава с уникалния си интериор, високия клас довършителни работи, отличното си местоположение и изключителните панорамни гледки.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X