Резултати, които говорят сами за себе си.

Мартин Янев

Магистър по Финанси, Банково дело и Недвижими имоти от Университета „Бокони“ в Милано и Американския Университет в България. Притежава и Магистърска степен по икономика (МИО) от УНСС София. Има над 15 години опит в областта на недвижимите имоти, инвестиции и управление на строителни проекти. Работил е като риск мениджър, корпоративно банкиране в BNP Paribas и HVB Bank Austria. Мартин Янев е сертифициран мениджър на недвижими имоти (CPM) от Института за управление на недвижими имоти САЩ (IREM), както и сертифициран Консултант по управление на проекти. Член на управителния съвет на НКИТЕС (Национален клъстер за интелигентни транспортни и енергийни системи).
свържете се с мен
martin-yanev
Вашият нов апартамент ви очаква

Покупката на имот понякога може да бъде наистина стресиращо преживяване. Затова, ние от Smart brokers, предоставяме пълен спектър от услуги, с които улесняваме целия този процес, докато постигнем заедно желаната цел

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах