Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

Намери своето място при нас!

  • Вярваме в предприемаческото мислене. Търсим гъвкави и мечтаещи хора, коитоискат да израстват в кариерата си, готови да работят усилено в сферата на недвижимите имоти.

   • Бъдещето на бранша е вдъхновено от реалността, задвижвано от технологията и развиващо се благодарение на теб.

   •  

    Остави следа.

    Развитието на индустрията чрез технология и креативност означава, че не трябва да се страхуваме да мечтаем и да намираме иновативни решения. Идеите на нашите служители  помагат да чертаем бъдещето на бизнеса по-лесно.

     

   • Развивай се професионално.

    Тайната на успеха се дължи на екипа ни. В Smart Brokers всекидневно инвестираме в хората си. Чрез менторство от експерти в бранша и обучения помагаме на служителите си да превърнат амбициите си в постижения.

     

   • Работи със страст.

    Smart Brokers е място, където качествата ти ще бъдат оценени. Работим като сплотен екип, в който всеки вижда резултатите от труда си.

     

   • По какъв начин бъдещето на недвижимите имоти е свързано с това на твоята кариера?

    Ние сме иновативна компания, която преобръща представите за недвижимите имоти. Търсим амбициозни хора, които се учат бързо и са готови да се присъединят към нашия екип. Нямате достатъчно опит? Това не е проблем. Развитието на бранша се крие в даването на шанс на всеки желаещ да сподели идеите си и да открие своето място при нас.

     

     

     

   •  

     

     

Кариера в Smart Brokers

Във връзка с разширяване дейността на компанията и нарастващата клиентска база обявяваме конкурс за свободна позиция "Консултант - Недвижими имоти"

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg