Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах
Реф. номер 01 | 15.02.2017

Брокер недвижими имоти

Ние предлагаме:

Smart Brokers е водеща компания за недвижими имоти, лидер на пазара в София. Smart Brokers e много повече от фирма, предлагаща пълно обслужване в сферата на недвижимите имоти. Ние сме екип от талантливи хора изпълнени с енергия и иновативен дух. Предоставяме комплексни консултантски услуги на собственици на имоти, наематели, предприемачи и инвеститори. Всеки от екипа влага желание, амбиция, знания и дългогодишен опит в създаването на истинска стойност за клиентите ни. Компания притежава сертификат ISO9001 за управление на качеството. 

Търсим лидер, който може да поема отговорност и да се справя с предизвикателствата на бизнеса. 

Основни задачи и отговорности за кандидата:
- Предприема действия за привличане и сключване на договори със строителни компании, предприемачи, частни клиенти;
- Изпълнява поставените търговски цели и бюджет; Отговаря за създаване и поддържане на връзки с потенциални и настоящи клиенти и партньори на фирмата;
- Подготвя презентации и оферти за продажби на недвижими имоти;
- Пряко е отговорен за увеличаване на нивото на удовлетвореност на клиентите;
- Консултира и договаря условията по предлаганите продукти и услуги с оглед на специфичните нужди на клиентите;

 

 

Изисквания:

Квалификация и компетенции:

  • Опит в сферата на продажбите
  • Опит в сферата на недвижимите имоти се счита за  предимство
  • Много добри презентационни и организационни умения
  • Владеене на английски или друг западен език ще се счита за предимство
  • Отлична компютърна грамотност
  • Предприемчива и динамична личност, ориентирана към постигане на резултати.

Ние ви предлагаме много добри възможности, за изява и развитие, в една от най-бързо развиващите се компании за недвижими имоти, с модерни стандарти, добро заплащане, социални придобивки и възможности за професионално и личностно развитие. Фиксирано заплащане + процент от сделки и бонуси при изпълнение на месечни и годишни таргети.За да кандидатствате, моля, изпратете CV, мотивационно писмо и снимка или ни се обадете директно на 0700 20 777 за среща. Конфиденциалността на кандидатите е гарантирана. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Кариера в Smart Brokers

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg