Автентична къща за продажба в архитектурен резерват- село Катунище

Автентична къща за продажба в архитектурен резерват- село Катунище

€ 164,000
с.Катунище, Сливен, област
Автентична къща за продажба в архитектурен резерват- село Катунище

Площ

: 600 кв.м

Чиста площ

: 600 кв.м

Година

: 2005

Стай

: 5

Спални

: 4

Бани

: 3
Цена:
164,000

Къща

свободен

For sale

3587

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба автентична къща в архитектурен резерват - село Катунище. Къщата разполага с чудесен двор с градина, навес с огнище за барбекю, кът за хранене и зидана пещ. Отоплението е с локално отопление посредством котел с водна риза. Имотът разполага с авариен агрегат в случай на изключване на електроснабдяването. Характеристики на имота: Площ - РЗП: 600 кв.м., парцел - 435 кв.м. **Разпределение** - къщата е реализирана на два жилищни етажа, самостоятелна постройка със сауна и джакузи, двоен гараж с площ 50 кв.м. - Първи етаж - просторна дневна с камина, трапезария, напълно оборудвана кухня, баня със санитарен възел, малък склад - Втори етаж - четири спални и две бани с тоалетни, коридор, малък склад Година на строителство 2005 г. Къщата е построена с автентична архитектура като част от архитектурния резерват, но предлагайки всички съвременни удобства на обитаване. Село Катунище /област Сливен/ се намира в югоизточна България и е част от община Котел. Разположено е в Източна Стара планина, на 8 км. от архитектурният резерват с. Жеравна, 12 км. от възрожденския град Котел и 55 км. от областния център - град Сливен. През южната (ненаселена) страна на селото минава Нейковската река. Катунище е национален архитектурен резерват. Почти всички къщи в него са във възрожденски стил - камчийския тип къща, строена от камък и дърво. Селото има отлични предпоставки за развитие на туризъм.

Предимства

Имота се използва като къща за гости и вече е разработена за бизнес цели.

Характеристики
ОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ
МАСИВНА ВЪНШНА ВРАТА
Удобства
ОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ
МАСИВНА ВЪНШНА ВРАТА

Светла Георгиева

Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Къща
свободен
For sale
3587
За имота

Smart Brokers предлага за продажба автентична къща в архитектурен резерват - село Катунище. Къщата разполага с чудесен двор с градина, навес с огнище за барбекю, кът за хранене и зидана пещ. Отоплението е с локално отопление посредством котел с водна риза. Имотът разполага с авариен агрегат в случай на изключване на електроснабдяването.

Характеристики на имота:

Площ - РЗП: 600 кв.м., парцел - 435 кв.м.

Разпределение - къщата е реализирана на два жилищни етажа, самостоятелна постройка със сауна и джакузи, двоен гараж с площ 50 кв.м.

  • Първи етаж - просторна дневна с камина, трапезария, напълно оборудвана кухня, баня със санитарен възел, малък склад
  • Втори етаж - четири спални и две бани с тоалетни, коридор, малък склад

Година на строителство 2005 г. Къщата е построена с автентична архитектура като част от архитектурния резерват, но предлагайки всички съвременни удобства на обитаване.

Село Катунище /област Сливен/ се намира в югоизточна България и е част от община Котел. Разположено е в Източна Стара планина, на 8 км. от архитектурният резерват с. Жеравна, 12 км. от възрожденския град Котел и 55 км. от областния център - град Сливен. През южната (ненаселена) страна на селото минава Нейковската река. Катунище е национален архитектурен резерват. Почти всички къщи в него са във възрожденски стил - камчийския тип къща, строена от камък и дърво. Селото има отлични предпоставки за развитие на туризъм.

+ Повече

Спецификации

Площ:
600 кв.м
Чиста площ:
600 кв.м
Година:
2005
Стаи:
5
Спални:
4
Бани:
3

Предимства

Имота се използва като къща за гости и вече е разработена за бизнес цели.
Изключително подходящ за инвестиция.
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Локално

Удобства

Обзаведен
гараж
масивна външна врата
Светла Георгиева
София,България
25
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Светла Георгиева
Светла Георгиева
Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах