Двустаен апартамент в първия затворен комплекс в Малинова долина

Двустаен апартамент в първия затворен комплекс в Малинова долина

€ 142,230
Малинова Долина, София
Без комисиона
Двустаен апартамент в първия затворен комплекс в Малинова долина
Двустаен апартамент в първия затворен комплекс в Малинова долина

Площ

: 71 кв.м

Чиста площ

: 60 кв.м

Година

: 2025

Стай

: 2

Спални

: 1

Бани

: 1

Етажност

: 1 от 4

Изложение

: Изток
Цена:
142,230

Апартамент

свободен

For sale

5412

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба просторен и светъл двустаен апартамент. Жилището е ориентирано на изток и към Витоша планина. Апартаментът се намира на партерен етаж и разполага със собствен озеленен двор и е част от новостроящ се комплекс в кв. Малинова долина. Комплексът се състои от три сгради с оригинална визия, повлияна от класическата архитектура на Ню Йорк. Комплексът ще предлага сигурност, удобство, спорт и развлечения за живущите. - **Характеристики**: - **Площ**: 70.60 кв.м. (чиста площ: 59.60 кв.м.); - **Разпределение**: входно антре, преминаващо в просторен хол с трапезария и кухня; спалня; баня с добри размери, което позволява да се монтира вана; склад/мокро помещение и собствен озеленен двор. Размерите на помещенията са проектирани изключително функционално и са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Основна спецификация на инсталациите и степен на завършеност на апартаментите и гаражите: 1. ЕЛ и ВиК инсталации, слаботокова инсталация и домофона уредба по проект. Подове - циментова замазка. Стени и таван - гипсова мазилка. 2. Прозорците са 6-камерен прозоречен профил Deceunink (произведен в Германия), енергоспестяващ стъклопакет с 3 стъкла 3.Прозрачни парапети от закалено стъкло ЕСГ 10 мм ,стомана или алуминий. 4. Система за контролиран достъп с предаване на видеосигнал, разпределение до всеки апартамент без домофон. Купувачът може да инсталира модела на домофон с аудио или видеосигнал, според желанието на клиента. 5. Луксозни входни врати в унифициран дизайн на комплекса. 6. Отопление - ток (подготовка за инсталиране на термопомпа). Подготвителни работи за свързване на климатичната система с термопомпа (термопомпата се купува отделно). 7. Затворен гараж с размери според избраното местоположение по план При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77. В комплексът се продават и други 2-стайни и 3-стайни апартаменти.

Предимства

Детски площадки

Зона за барбекю и пикник

Паркинг за велосипеди

4 асансьора до подземния паркинг

Видеонаблюдение

Зона за стрийт фитнес

Зала за работа

Характеристики
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ НА СГРАДАТА
ПАРКОМЯСТО
Удобства
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ НА СГРАДАТА
ПАРКОМЯСТО
Росен Кирилов

Росен Кирилов

Консултант
r.kirilov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5412
За имота

Smart Brokers предлага за продажба просторен и светъл двустаен апартамент. Жилището е ориентирано на изток и към Витоша планина. Апартаментът се намира на партерен етаж и разполага със собствен озеленен двор и е част от новостроящ се комплекс в кв. Малинова долина. Комплексът се състои от три сгради с оригинална визия, повлияна от класическата архитектура на Ню Йорк. Комплексът ще предлага сигурност, удобство, спорт и развлечения за живущите.

  • Характеристики:
  • Площ: 70.60 кв.м. (чиста площ: 59.60 кв.м.);
  • Разпределение: входно антре, преминаващо в просторен хол с трапезария и кухня; спалня; баня с добри размери, което позволява да се монтира вана; склад/мокро помещение и собствен озеленен двор.

Размерите на помещенията са проектирани изключително функционално и са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство.

Основна спецификация на инсталациите и степен на завършеност на апартаментите и гаражите:

  1. ЕЛ и ВиК инсталации, слаботокова инсталация и домофона уредба по проект. Подове - циментова замазка. Стени и таван - гипсова мазилка.
  2. Прозорците са 6-камерен прозоречен профил Deceunink (произведен в Германия), енергоспестяващ стъклопакет с 3 стъкла 3.Прозрачни парапети от закалено стъкло ЕСГ 10 мм ,стомана или алуминий.
  3. Система за контролиран достъп с предаване на видеосигнал, разпределение до всеки апартамент без домофон. Купувачът може да инсталира модела на домофон с аудио или видеосигнал, според желанието на клиента.
  4. Луксозни входни врати в унифициран дизайн на комплекса.
  5. Отопление - ток (подготовка за инсталиране на термопомпа). Подготвителни работи за свързване на климатичната система с термопомпа (термопомпата се купува отделно).
  6. Затворен гараж с размери според избраното местоположение по план

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

В комплексът се продават и други 2-стайни и 3-стайни апартаменти.

+ Повече

Спецификации

Площ:
71 кв.м
Чиста площ:
60 кв.м
Година:
2025
Стаи:
2
Спални:
1
Бани:
1
Етажност:
1 от 4
Изложение:
Изток

Предимства

Детски площадки
Зона за барбекю и пикник
Паркинг за велосипеди
4 асансьора до подземния паркинг
Видеонаблюдение
Зона за стрийт фитнес
Зала за работа
Система за пречистване на въздуха
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Газ

Удобства

Асансьор
Склад в апартамента
Технически паспорт на сградата
Паркомясто
Росен Кирилов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Росен Кирилов
Росен Кирилов
Росен Кирилов
Консултант
r.kirilov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах