Мезонет с Акт 14 до МОЛ Парадайс

Мезонет с Акт 14 до МОЛ Парадайс

€ 304,000
Кръстова Вада, София
Без комисиона
Мезонет с Акт 14 до МОЛ Парадайс
Мезонет с Акт 14 до МОЛ Парадайс

Площ

: 160 кв.м

Чиста площ

: 138 кв.м

Година

: undefined

Стай

: 3

Спални

: 2

Бани

: 2

Етажност

: 6 от 7

Изложение

: Север/Североизток/Изток/Югоизток/Юг
Цена:
304,000

Апартамент

свободен

For sale

5336

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба без комисиона, слънчев и просторен мезонет с Акт 14 на последните два етажа в нова модерна сграда. Жилището се намира в сграда в строеж с очакван Акт 16 през месец май 2024 година. Сградата е в новия модерен софийски квартал Кръстова вада и е в непосредствена близост до МОЛ Парадайс и метростанция „Витоша“. Кварталът е с отлична, възлова локация, граничеща на север с кв. Хладилника и Южния парк, на запад с кв. Манастирски Ливади, на изток с кв. Витоша, а на юг граничи с Околовръстното шосе. През кв. Кръстова вада минава един от големите булеварди на столицата – Черни връх, който свързва квартала с центъра на града. В непосредствена близост до сградата се намират Мол Парадайс, супермаркет Била, метростанция, автобусни, трамвайни линии, редица магазини, кафенета, ресторанти, училища, детски градини и църква. Мезонетът е с изложение север, изток и юг, което го прави енергоефективен и подходящ за целогодишно живеене. Жилището е с тавани с височина 2,65 метра и е със статут на апартамент. Сградата ще бъде построена с най-висококачествените материали, познати на съвременните тенденции в строителството, в съчетание с атрактивна архитектура създадена от висококвалифицирани проектанти, доставяща максимална функционалност и комфорт за своите потенциални обитатели. - **Характеристики**: - **Площ:** 160 кв.м., чиста площ 138 кв.м. - **Разпределение**: **1- во ниво** входно антре с коридор, баня с тоалетна, голяма и просторна всекидневна с трапезария, 2 спални, 2 тераси; **2-ро ниво** - баня, покривна тераса - **Отопление**: газ Към жилището се предлага подземен гараж в сградата на допълнителна цена 35 000 Евро **Обявата е само за частни лица** **Цената е без ДДС** При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

Предимства

Без комисиона за купувача

Доказан строител с високо качество на построените сгради

Характеристики
АСАНСЬОР
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
Удобства
АСАНСЬОР
ЛУКСОЗЕН ИМОТ

Румен Велединов

Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5336
За имота

Smart Brokers предлага за продажба без комисиона, слънчев и просторен мезонет с Акт 14 на последните два етажа в нова модерна сграда. Жилището се намира в сграда в строеж с очакван Акт 16 през месец май 2024 година. Сградата е в новия модерен софийски квартал Кръстова вада и е в непосредствена близост до МОЛ Парадайс и метростанция „Витоша“.

Кварталът е с отлична, възлова локация, граничеща на север с кв. Хладилника и Южния парк, на запад с кв. Манастирски Ливади, на изток с кв. Витоша, а на юг граничи с Околовръстното шосе. През кв. Кръстова вада минава един от големите булеварди на столицата – Черни връх, който свързва квартала с центъра на града. В непосредствена близост до сградата се намират Мол Парадайс, супермаркет Била, метростанция, автобусни, трамвайни линии, редица магазини, кафенета, ресторанти, училища, детски градини и църква.

Мезонетът е с изложение север, изток и юг, което го прави енергоефективен и подходящ за целогодишно живеене. Жилището е с тавани с височина 2,65 метра и е със статут на апартамент.

Сградата ще бъде построена с най-висококачествените материали, познати на съвременните тенденции в строителството, в съчетание с атрактивна архитектура създадена от висококвалифицирани проектанти, доставяща максимална функционалност и комфорт за своите потенциални обитатели.

  • Характеристики:
  • Площ: 160 кв.м., чиста площ 138 кв.м.
  • Разпределение:

1- во ниво входно антре с коридор, баня с тоалетна, голяма и просторна всекидневна с трапезария, 2 спални, 2 тераси;

2-ро ниво - баня, покривна тераса

  • Отопление: газ

Към жилището се предлага подземен гараж в сградата на допълнителна цена 35 000 Евро

Обявата е само за частни лица

Цената е без ДДС

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

+ Повече

Спецификации

Площ:
160 кв.м
Чиста площ:
138 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
2
Етажност:
6 от 7
Изложение:
Север/Североизток/Изток/Югоизток/Юг

Предимства

Без комисиона за купувача
Доказан строител с високо качество на построените сгради
Чудесна и сигурна инвестиция
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Асансьор
Луксозен имот
Румен Велединов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Румен Велединов
Румен Велединов
Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах