Нова къща на три нива в затворен комплекс до Владая на цената на апартамент в София !

Нова къща на три нива в затворен комплекс до Владая на цената на апартамент в София !

220,000€
с.Владая, София, област
Без комисионна
Градска къща
архив
For sale
4789

За имота

Smart Brokers предлага за продажба нова триетажна къща-близнак със собствен двор в модерен нов затворен комплекс до Владая. Комплексът от 35 отделни къщи се отличава с много зеленина, модерна визия, висок клас материали и невероятна панорама към Витоша. Едва на 15 минути от динамиката на града, еднофамилните къщи на комплекса са разположени сред зеленината на югоизточен планински склон, обграден от грабваща природна панорама и даващ неподправено усещане за простор и спокойствие.

Общата естетика и архитектура на затворения комплекс не доминира и не подчинява богатството на природния пейзаж, а по естествен и елегантен начин се интегрира в него, съчетавайки високия комфорт и съвременните удобства на градския стил с чистото усещане за пълноценен живот сред природатa. Благоприятствано от наклона на терена, алейната мрежа и разположението на сградите, всички жилищни помещения в къщите на комплекса са изцяло насочени и отворени към най-пленяващата гледка от комплекса – панораматана Витоша. Това е предимство, което ще ви помогне да гледате на живота от различен ъгъл – по-красив и хармоничен. Максимално остъклените фасадни стени на жилищните помещения и просторните зелени дворове, явяващи се естествено продължение на интериорните пространства, са изцяло подчинени на концепцията за функционална и спокойна жилищна среда, която естествено и непринудено функционира в единство с природата.

Предлагаме на вашето внимание още 2 еднофамилни къщи за продажба в комплекса: Къща с площ 367 кв.м, двоен гараж, 5 /пет/ спални, двор 579 кв.м с цена 335 000 Евро Къща с площ 194 кв.м, гараж, 4 /четири/ спални, двор 613 кв.м с цена 312 000 Евро

+ Повече

Спецификации

Площ:
231 кв.м
Чиста площ:
undefined кв.м
Година:
undefined
Стаи:
5
Спални:
3
Бани:
3
Етажност:
undefined от undefined
Изложение:

Предимства

Без комисионна за купувача
Нова модерна тухлена къща от доказан строител с изключително високо качество и детайли
Много добро и функционално разпределение на жилищната площ
Високоефективна изолация на сградата
Топ локация - на крачка от града, но в крак с природата
Просторен дом и собствен двор
Сигурност и комфорт в затворен тип комплекс
Условия за спорт и защитена игра за децата
Организиран транспорт от комплекса към центъра на София и обратно
Ниска такса поддръжка
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Необзаведен
с паркомясто
гараж
входа се заключва
портиер / Охрана
масивна външна врата
сот
ток

Румен Велединов

София,България
6
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Румен Велединов

Румен Велединов

Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години

Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X