Офис под наем с няколко обособени помещения и отделен вход в емблематичната бизнес сграда - Capital Fort

Офис под наем с няколко обособени помещения и отделен вход в емблематичната бизнес сграда - Capital Fort

€ 3,852
София
Без комисионна
ofis-pod-naem-s-nyakolko-obosobeni-pomescheniya-i-otdelen-vhod-v-emblematichnata-biznes-sgrada-capital-fort
Офис под наем с няколко обособени помещения и отделен вход в емблематичната бизнес сграда - Capital Fort

Площ

: 385 кв.м

Чиста площ

: 385 кв.м

Година

: 2015

Стай

: 3

Бани

: 0

Етажност

: 0 от 24

Изложение

: Изток/Югоизток
Цена:
3,852

Офис

свободен

For sale

5128

За имота

**Smart Brokers** отдава под наем модерни, напълно завършени офис помещения разположени в една от най-престижните и емблематични сгради в бизнес индустрията – Capital Fort. Capital Fort се намира на бул. Цариградско шосе, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България като по този начин ще допринесе за изграждането на новия силует на София, отключвайки потенциала на най-важният градски „вход”, откроявайки се високо, като една от новите забележителности на столицата. В непосредствена близост на търговски комплекс Метро и метростанцията „Интер Експо Център“. Проектът се състои от Висока 126м. кула (А) изградена като класически небостъргач с централно ядро и офиси по периферията с общо 28 надземни нива и ниска 40м сграда (B), разположена над търговски „подиум” и подземни паркинги и има общо 9 надземни нива. В ядрото на сградата са разположени 12 високоскоростни асансьора, обслужващи 24 офисни и 3 технически етажа. Последните етажи на високата сграда са предвидени за ексклузивни офиси с неповторима гледка към града и околностите. В „подиума” на сградата се помещават търговски и развлекателни площи, конферентни зали, ресторанти и други обслужващи обекти. На партерно ниво в сградата има свободен, просторен офис с достъп, както от вътрешната част на сградата така, има и отделен-самостоятелен вход за офиса разположен отстрани на сградата. Помещението е завършено и готово да посрещне новите си наематели. Дори да е завършено помещението може да бъде променено-преградено по желание на клиента. В сградата се предлагат още свободни помещения от Smart Brokers. **Разпределение:** голямо open-space помещение, 2 отделени кабинета, просторна кухня – зона за отдих, индивидуални тоалетни за дамите и господата. **Такса поддръжка 3 евро на кв.м.** **Паркоместа 75 Евро на месец, 40 Евро на открития паркинг на „Техномаркет“** **Локация:** На 1 мин пешеходно разстояние от Метростанция „Цариградско Шосе“ На 10 мин разстояние с автомобил от центъра на града На 10 мин разстояние с автомобил от Летище София

Предимства

Без комисион за наемателя!

Светла височина на помещенията е 2.80м.

Повдигнат под

Окачен таван

Вентилация

4 тръби HVAC

Голямо отворено пространство

Характеристики
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
Удобства
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА

Мартина Евтимова

Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Офис
свободен
For sale
5128
За имота

Smart Brokers отдава под наем модерни, напълно завършени офис помещения разположени в една от най-престижните и емблематични сгради в бизнес индустрията – Capital Fort. Capital Fort се намира на бул. Цариградско шосе, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България като по този начин ще допринесе за изграждането на новия силует на София, отключвайки потенциала на най-важният градски „вход”, откроявайки се високо, като една от новите забележителности на столицата. В непосредствена близост на търговски комплекс Метро и метростанцията „Интер Експо Център“.

Проектът се състои от Висока 126м. кула (А) изградена като класически небостъргач с централно ядро и офиси по периферията с общо 28 надземни нива и ниска 40м сграда (B), разположена над търговски „подиум” и подземни паркинги и има общо 9 надземни нива.

В ядрото на сградата са разположени 12 високоскоростни асансьора, обслужващи 24 офисни и 3 технически етажа. Последните етажи на високата сграда са предвидени за ексклузивни офиси с неповторима гледка към града и околностите.

В „подиума” на сградата се помещават търговски и развлекателни площи, конферентни зали, ресторанти и други обслужващи обекти.

На партерно ниво в сградата има свободен, просторен офис с достъп, както от вътрешната част на сградата така, има и отделен-самостоятелен вход за офиса разположен отстрани на сградата. Помещението е завършено и готово да посрещне новите си наематели. Дори да е завършено помещението може да бъде променено-преградено по желание на клиента.

В сградата се предлагат още свободни помещения от Smart Brokers.

Разпределение: голямо open-space помещение, 2 отделени кабинета, просторна кухня – зона за отдих, индивидуални тоалетни за дамите и господата.

Такса поддръжка 3 евро на кв.м.

Паркоместа 75 Евро на месец, 40 Евро на открития паркинг на „Техномаркет“

Локация: На 1 мин пешеходно разстояние от Метростанция „Цариградско Шосе“ На 10 мин разстояние с автомобил от центъра на града На 10 мин разстояние с автомобил от Летище София

+ Повече

Спецификации

Площ:
385 кв.м
Чиста площ:
385 кв.м
Година:
2015
Стаи:
3
Бани:
0
Етажност:
0 от 24
Изложение:
Изток/Югоизток

Предимства

Без комисион за наемателя!
Светла височина на помещенията е 2.80м.
Повдигнат под
Окачен таван
Вентилация
4 тръби HVAC
Голямо отворено пространство
На метри от търговки комплекс „Метро“
+ Виж всички

Характеристики

Метална конструкция
Електричество

Удобства

Полуобзаведен
асансьор
с паркомясто
портиер / Охрана
Мартина Евтимова
София,България
7
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мартина Евтимова
Мартина Евтимова
Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах