Офис под наем с панорамна 360 градусова гледка разположен на 21ви етаж в емблематичната бизнес сграда - Capital Fort

Офис под наем с панорамна 360 градусова гледка разположен на 21ви етаж в емблематичната бизнес сграда - Capital Fort

€ 14,473
София
Без комисионна
 ofis-pod-naem-s-panoramna-360-gradusova-gledka-razpolozhen-na-21-vi-etazh-v-emblematichnata-biznes-sgrada-capital-fort
Офис под наем с панорамна 360 градусова гледка разположен на 21ви етаж в емблематичната бизнес сграда - Capital Fort

Площ

: 1113 кв.м

Чиста площ

: 1113 кв.м

Година

: 2015

Стай

: 10

Етажност

: 21 от 24

Изложение

: Северозапад/Север/Североизток/Изток/Югоизток/Юг/Югозапад/Запад
Цена:
14,473

Офис

свободен

For sale

5134

За имота

**Smart Brokers** отдава под наем модерни, напълно завършени офис помещения разположени в една от най-престижните и емблематични сгради в бизнес индустрията – Capital Fort. Capital Fort се намира на бул. Цариградско шосе, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България като по този начин ще допринесе за изграждането на новия силует на София, отключвайки потенциала на най-важният градски „вход”, откроявайки се високо, като една от новите забележителности на столицата. В непосредствена близост на търговски комплекс Метро и метростанцията „Интер Експо Център“. Проектът се състои от Висока 126м. кула (А) изградена като класически небостъргач с централно ядро и офиси по периферията с общо 28 надземни нива и ниска 40м сграда (B), разположена над търговски „подиум” и подземни паркинги и има общо 9 надземни нива. В ядрото на сградата са разположени 12 високоскоростни асансьора, обслужващи 24 офисни и 3 технически етажа. Последните етажи на високата сграда са предвидени за ексклузивни офиси с неповторима гледка към града и околностите. В „подиума” на сградата се помещават търговски и развлекателни площи, конферентни зали, ресторанти и други обслужващи обекти. На 21ви етаж в сградата има просторен офис с голямо open-space пространство разположен върху цялата плоча и предлагащ 360 градусова панорамна гледка, завършен и готов да посрещне новите си наематели. Офиса е завършен, но може да бъде променен по желание на клиента. В сградата има още свободни помещения предлагани от Smart Brokers. **Разпределение:** представително преддверие, голямо Open-space пространство (681 кв.м.), 7 отделни кабинета и заседателни зали, сървърно, 2 кухни и зона за почивка, 6 бани с тоалетни във всяка **Такса поддръжка 3 евро на кв.м.** **Паркоместа 75 Евро на месец, 40 Евро на открития паркинг на „Техномаркет“.** **Локация:** На 1 мин пешеходно разстояние от Метростанция „Цариградско Шосе“ На 10 мин разстояние с автомобил от центъра на града На 10 мин разстояние с автомобил от Летище София

Предимства

Без комисион за наемателя!

Панорамна 360 градусова гледка

Светла височина на помещенията е 2.80м.

Повдигнат под

Окачен таван

Вентилация

4 тръби HVAC

Характеристики
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
Удобства
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА

Мартина Евтимова

Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Офис
свободен
For sale
5134
За имота

Smart Brokers отдава под наем модерни, напълно завършени офис помещения разположени в една от най-престижните и емблематични сгради в бизнес индустрията – Capital Fort. Capital Fort се намира на бул. Цариградско шосе, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България като по този начин ще допринесе за изграждането на новия силует на София, отключвайки потенциала на най-важният градски „вход”, откроявайки се високо, като една от новите забележителности на столицата. В непосредствена близост на търговски комплекс Метро и метростанцията „Интер Експо Център“.

Проектът се състои от Висока 126м. кула (А) изградена като класически небостъргач с централно ядро и офиси по периферията с общо 28 надземни нива и ниска 40м сграда (B), разположена над търговски „подиум” и подземни паркинги и има общо 9 надземни нива.

В ядрото на сградата са разположени 12 високоскоростни асансьора, обслужващи 24 офисни и 3 технически етажа. Последните етажи на високата сграда са предвидени за ексклузивни офиси с неповторима гледка към града и околностите.

В „подиума” на сградата се помещават търговски и развлекателни площи, конферентни зали, ресторанти и други обслужващи обекти.

На 21ви етаж в сградата има просторен офис с голямо open-space пространство разположен върху цялата плоча и предлагащ 360 градусова панорамна гледка, завършен и готов да посрещне новите си наематели. Офиса е завършен, но може да бъде променен по желание на клиента.

В сградата има още свободни помещения предлагани от Smart Brokers.

Разпределение: представително преддверие, голямо Open-space пространство (681 кв.м.), 7 отделни кабинета и заседателни зали, сървърно, 2 кухни и зона за почивка, 6 бани с тоалетни във всяка

Такса поддръжка 3 евро на кв.м.

Паркоместа 75 Евро на месец, 40 Евро на открития паркинг на „Техномаркет“.

Локация:

На 1 мин пешеходно разстояние от Метростанция „Цариградско Шосе“

На 10 мин разстояние с автомобил от центъра на града

На 10 мин разстояние с автомобил от Летище София

+ Повече

Спецификации

Площ:
1113 кв.м
Чиста площ:
1113 кв.м
Година:
2015
Стаи:
10
Етажност:
21 от 24
Изложение:
Северозапад/Север/Североизток/Изток/Югоизток/Юг/Югозапад/Запад

Предимства

Без комисион за наемателя!
Панорамна 360 градусова гледка
Светла височина на помещенията е 2.80м.
Повдигнат под
Окачен таван
Вентилация
4 тръби HVAC
Голямо отворено пространство
+ Виж всички

Характеристики

Метална конструкция
Електричество

Удобства

Полуобзаведен
асансьор
с паркомясто
портиер / Охрана
Мартина Евтимова
София,България
7
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мартина Евтимова
Мартина Евтимова
Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах