Панорамен четиристаен апартамент на бул. България

Панорамен четиристаен апартамент на бул. България

€ 374,748
Манастирски Ливади, София
Панорамен четиристаен апартамент на  бул. България
Панорамен четиристаен апартамент на бул. България

Площ

: 164 кв.м

Чиста площ

: 137 кв.м

Година

: 2025

Стай

: 4

Спални

: 3

Бани

: 2

Етажност

: 11 от 17
Цена:
374,748

Апартамент

свободен

For sale

5298

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба четиристаен апартамент подходящ както за инвестиция, така и за лично ползване. Намира се в новостроящ се жилищен комплекс на бул. България, в един от най- модерните и бързо развиващи се райони на гр. София. Жилищна зона с висока степен на функционалност, с търговска част, включваща най- известните ресторанти в София, хранителна верига "Parkmart", обществени услуги, спортни зали и съоръжения. Изградени са офисна зона с Hi- tech поддръжка, хотел с възможност за живот "'като на хотел", богато озеленена паркова среда. Квартал Манастирски ливади е един от най-перспективните квартали на столицата. Предимство на района е бързата връзка с центъра на столицата посредством бул. България. - **Характеристики**: - **Площ**: 163,12 кв.м. с общите части и чиста площ 136,90 кв.м. - **Разпределение**: преддверие, дневна с кухненски бокс,3 спални , 2 балкона, баня с тоалетна, изложение-юг При изграждането на сградата се залага на високо качествено изпълнение и материали. Спазени са всички изисквания за носимоспособност и сеизмична сигурност.  За осигуряване на максимално топло задържане фасадните ограждащи стени са с ефективни топлоизолации с необходимата дебелина. **Възможност за покупка на паркомясто на цена от 24000 евро за единично и 40000 евро за двойно**

Предимства

Високо и качествено изпълнение

Прекрасно местоположение

Характеристики
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
Удобства
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА

Светла Георгиева

Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5298
За имота

Smart Brokers предлага за продажба четиристаен апартамент подходящ както за инвестиция, така и за лично ползване. Намира се в новостроящ се жилищен комплекс на бул. България, в един от най- модерните и бързо развиващи се райони на гр. София.

Жилищна зона с висока степен на функционалност, с търговска част, включваща най- известните ресторанти в София, хранителна верига "Parkmart", обществени услуги, спортни зали и съоръжения. Изградени са офисна зона с Hi- tech поддръжка, хотел с възможност за живот "'като на хотел", богато озеленена паркова среда.

Квартал Манастирски ливади е един от най-перспективните квартали на столицата. Предимство на района е бързата връзка с центъра на столицата посредством бул. България.

  • Характеристики:
  • Площ: 163,12 кв.м. с общите части и чиста площ 136,90 кв.м.
  • Разпределение: преддверие, дневна с кухненски бокс,3 спални , 2 балкона, баня с тоалетна, изложение-юг

При изграждането на сградата се залага на високо качествено изпълнение и материали. Спазени са всички изисквания за носимоспособност и сеизмична сигурност.  За осигуряване на максимално топло задържане фасадните ограждащи стени са с ефективни топлоизолации с необходимата дебелина.

Възможност за покупка на паркомясто на цена от 24000 евро за единично и 40000 евро за двойно

+ Повече

Спецификации

Площ:
164 кв.м
Чиста площ:
137 кв.м
Година:
2025
Стаи:
4
Спални:
3
Бани:
2
Етажност:
11 от 17

Предимства

Високо и качествено изпълнение
Прекрасно местоположение
Хубава паркова среда
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Асансьор
Склад в апартамента
Светла Георгиева
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Светла Георгиева
Светла Георгиева
Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах