Парцел за продажба в с. Хераково

Парцел за продажба в с. Хераково

93,900€
с.Хераково,София, област
Парцел
free
For sale
4737

За имота

Smart Brokers предлага за продажба парцел с площ по документ за собственост 5999,00кв.м. в с.Хераково, м."Орозица". Намира се на 19км.западно от София и 35 кв. източно от Сръбската граница, в близост до шосето за Калотина.

Има влязъл в сила ПУП и регулация, създанено УПИ с площ от 5522,00кв.м.попадащо в устройствена зона(Жм) по плана на м."Орозица", с.Хераково, общ. Божурище. Имотът е осигурен с транспортен достъп от полски път - на общ.Божурище. Начинът на захранване с електроенергия ще се укаже от експлоатационното предприятие, а водоснабдяването- чрез изграждане на собствен водоизточник, процедиран съгласно Закона за водите. За отвеждане на отпадните води ще се изгради септична яма, съгласно нормативните изисквания.

+ Повече

Спецификации

Предимства

Плътност на застрояване: от 20 до 60%;
Интензивност: от 0,5 до 1,2;
Озеленена площ: от 40 до 60%;
Разположение на сградата: свободно;
+ Виж всички

Мелита Дудева

София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мелита Дудева

Мелита Дудева

Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години

Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X