Поземлен имот за продажба в крайбрежното селце Агиазма, Гърция

Поземлен имот за продажба в крайбрежното селце Агиазма, Гърция

€ 15,898
София
Ексклузивна оферта
Парцел
свободен
For sale
4891
За имота

Smart Brokers предлага ексклузивно за продажба урегулиран поземлен имот с площ 1008 кв.м. в крайбрежното красиво селце Агиазма (от гр. Благословена), което е най-зеленото село в областта с голяма растителност. Предпочитана туристическа дестинация с множество къщи, които се отдават сезонно под наем. Районът е изключително спокоен и не е пренаселен. Агиазма се намира на 3 км. от летище, непосредствено до Керамоти – 6 км., Кавала на 25 км., и близо до остров Тасос. Теренът е равен и с правилна форма, което прави имотът изключително перспективен. Намира се на 2 км. от обширна плажна ивица със ситен бял пясък, кристална морска вода, място за любителите на морски и сладководен риболов. Разполагаме с всички необходими документи, които са изрядни. Съдействаме на място за въвеждане в регулация. Перфектно предложение за инвестиция, както и за изграждане на къща за отдих.

+ Повече

Спецификации

Площ:
1008 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
0
Спални:
0
Бани:
0

Предимства

Перфектно изградена инфраструктура
Достъп до асфалтов път, в непосредствена близост се намират захранванията за ток и вода
Красива панорама
Населен район
+ Виж всички
Диана Банкова
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Диана Банкова
Диана Банкова
Консултант
d.bankova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Разбрах