Поземлен имот за продажба в крайбрежното селце Агиазма, Гърция

Поземлен имот за продажба в крайбрежното селце Агиазма, Гърция

15,898€
София
Ексклузивна оферта
Парцел
свободен
For sale
4891

За имота

Smart Brokers предлага ексклузивно за продажба урегулиран поземлен имот с площ 1008 кв.м. в крайбрежното красиво селце Агиазма (от гр. Благословена), което е най-зеленото село в областта с голяма растителност. Предпочитана туристическа дестинация с множество къщи, които се отдават сезонно под наем. Районът е изключително спокоен и не е пренаселен. Агиазма се намира на 3 км. от летище, непосредствено до Керамоти – 6 км., Кавала на 25 км., и близо до остров Тасос. Теренът е равен и с правилна форма, което прави имотът изключително перспективен. Намира се на 2 км. от обширна плажна ивица със ситен бял пясък, кристална морска вода, място за любителите на морски и сладководен риболов. Разполагаме с всички необходими документи, които са изрядни. Съдействаме на място за въвеждане в регулация. Перфектно предложение за инвестиция, както и за изграждане на къща за отдих.

+ Повече

Спецификации

Площ:
1008 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
0
Спални:
0
Бани:
0

Предимства

Перфектно изградена инфраструктура
Достъп до асфалтов път, в непосредствена близост се намират захранванията за ток и вода
Красива панорама
Населен район
+ Виж всички

Диана Банкова

София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Диана Банкова

Диана Банкова

Консултант
d.bankova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години

Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X