Прекрасна новоизградена къща за продажба в кв.Бояна

Прекрасна новоизградена къща за продажба в кв.Бояна

€ 836,121
Бояна, София
Прекрасна новоизградена къща за продажба в кв.Бояна
Прекрасна новоизградена къща за продажба в кв.Бояна

Площ

: 411 кв.м

Чиста площ

: 346 кв.м

Година

: 2023

Стай

: 4

Спални

: 3

Бани

: 2

Изложение

: Изток/Югозапад/Запад
Цена:
836,121

Къща

свободен

For sale

5170

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба къща в местност Гърдова глава , в престижния кв. Бояна на етап акт 14 в каре от новоизградени къщи с отлична визия. Районът е богато озеленен с естествена среда, разположен в полите на Витоша и до главни пътни артерии. Комуникацията с града се извършва лесно и удобно посредством бул. Цар Борис III” и Околовръстен път. Площ: 410.69 кв.м с общите части и 345.66 кв.м застроена площ , 86.88 кв.м двор **Разпределение**: Къщата е на два етажа, с разгъната застроена площ от 345.66 кв.м и със следното разпределение: - Сутерен- мазе, котелно помещение - Първи етаж - входно антре, тоалетна, сервизно помещение, двоен гараж, кукненски бокс с просторна дневна, спалня с дрешник с големи френски прозорци, излаз към двор и веранда. - Втори етаж - Три спални, 2 бр. баня с тоалетна/ като едната е в родителската спалня/, допълнително помещение за детски кът или 4-та спалня, тераса Цялото изложение е ситуирано на изток-юг-запад с много хубави гледки. Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи. Отоплението на помещенията се осигурява от водна подова инсталация по двата етажа на къщата, пригодена за котел на газ. Къщата ще се издаде на фина шпакловка и замазка, с изградени инсталации, газов котел и озеленен двор.

Предимства

Прекрасни гледки към Витоша

Чист въздух и зелена естествена среда

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ

Мелита Дудева

Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Къща
свободен
For sale
5170
За имота

Smart Brokers предлага за продажба къща в местност Гърдова глава , в престижния кв. Бояна на етап акт 14 в каре от новоизградени къщи с отлична визия. Районът е богато озеленен с естествена среда, разположен в полите на Витоша и до главни пътни артерии. Комуникацията с града се извършва лесно и удобно посредством бул. Цар Борис III” и Околовръстен път.

Площ: 410.69 кв.м с общите части и 345.66 кв.м застроена площ , 86.88 кв.м двор

Разпределение: Къщата е на два етажа, с разгъната застроена площ от 345.66 кв.м и със следното разпределение:

  • Сутерен- мазе, котелно помещение
  • Първи етаж - входно антре, тоалетна, сервизно помещение, двоен гараж, кукненски бокс с просторна дневна, спалня с дрешник с големи френски прозорци, излаз към двор и веранда.
  • Втори етаж - Три спални, 2 бр. баня с тоалетна/ като едната е в родителската спалня/, допълнително помещение за детски кът или 4-та спалня, тераса

Цялото изложение е ситуирано на изток-юг-запад с много хубави гледки. Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи. Отоплението на помещенията се осигурява от водна подова инсталация по двата етажа на къщата, пригодена за котел на газ. Къщата ще се издаде на фина шпакловка и замазка, с изградени инсталации, газов котел и озеленен двор.

+ Повече

Спецификации

Площ:
411 кв.м
Чиста площ:
346 кв.м
Година:
2023
Стаи:
4
Спални:
3
Бани:
2
Изложение:
Изток/Югозапад/Запад

Предимства

Прекрасни гледки към Витоша
Чист въздух и зелена естествена среда
Подово отопление
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Необзаведен
гараж
Мелита Дудева
София,България
15
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мелита Дудева
Мелита Дудева
Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах