Престижен бизнес имот с отделен вход разположен на ТОП локация в кв. Иван Вазов на метри от входа на Южния парк

Престижен бизнес имот с отделен вход разположен на ТОП локация в кв. Иван Вазов на метри от входа на Южния парк

€ 1,700,000
Център, София
Ексклузивна оферта
Офис
архив
For sale
5012
За имота

Smart Brokers предлага за продажба представителна двуетажна сграда с отделен вход, напълно завършена и окабелена. Имота е разположен на метри от входа на Южен парк от към бул. Витоша. Сградата разполага с множество помещения с различни квадратури и възможности. Разпределение: представително фоайе с изискан интериор, от което се влиза в два отделни имота - самостоятени обекти в сграда.

  • Обект 1 - Офис №1 е разположен на две нива, на втори и трети етаж. Първо ниво с площ 92 кв.м, състоящо се от зала, 2 кабинета, кухня с място за хранене, сървърно помещение, баня + тоалетна и вътрешна стълба за второто ниво. Второ ниво с площ 230 кв.м, състоящо се от заседателна зала с кухненски бокс и гардеробна, голям кабинет с баня с тоалетна, 4 работни помещения, коридор и санитарен възел.
  • Обект 2 - Магазин разположен на втори етаж с площ 133 кв.м на кота +3,43м, фоайе, 4 работни помещения, кухненски бокс, санитарен възел
  • Имотите се намират в сграда със смесено предназначение, и заемат самостоятелени етажи и имат самостоятелен вход от улицата и се отличават с просторни и светли пространства, функционално разпределение съчетано от дизайн и ефективност.
  • Имотите са функционирали само като офиси
+ Повече

Спецификации

Площ:
600 кв.м
Чиста площ:
455 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
15
Спални:
0
Бани:
0
Етажност:
2 от -999
Изложение:
Изток/Запад

Предимства

Топ локация на метри от главния вход на Южен Парк
Отличен интериор, напълно завършен
Функционалност
Развита инфраструктура и комуникация
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
ТЕЦ

Удобства

Необзаведен
Светла Георгиева
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Светла Георгиева
Светла Георгиева
Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Разбрах