Просторен и качествен апартамент под наем

Просторен и качествен апартамент под наем

€ 2,250
Лозенец, София
Просторен и качествен апартамент под наем
Просторен и качествен апартамент под наем

Площ

: 177 кв.м

Чиста площ

: 0 кв.м

Година

: 2013

Стай

: 4

Спални

: 3

Бани

: 1

Етажност

: 8 от 10

Изложение

: Изток/Юг
Цена:
2,250

Апартамент

архив

For sale

5407

За имота

**Smart Brokers** отдава под наем просторен и модерно завършен апартамент. Жилището се намира в добре поддържана сграда, разположена в близост до хотел „Маринела“. Апартаментът е топъл и енергоефективен, а от прозорците на хола и балкона се откриват фантастични гледки към централните части на града и Витоша планина. Жилището е изцяло завършено с качествени материали и обзаведено с мебели и оборудване от водещи производители. - **Характеристики**: - **Площ**: 177 m2. - **Разпределение**: обширно входно антре, просторен хол с трапезария, балкон към хола, три спални, две бани с тоалетни и тоалетна за гости.  Дограмата е алуминиева с термомост и стъклопакет с външно стъкло 8 мм Stop Ray Vision, вътрешно стъкло от триплекс 3.1.3 за звукоизолация. Сградата се отоплява с централно парно, предлага вентилация и климатизация от централна VRV система, луксозно фоайе с рецепция и ресторант, видеонаблюдение. Намира се на осми от десет етажа. Сградата предлага наемане на подземно паркомясто с месечен наем от 100 евро. Сградата се намира в сърцето на Лозенец в близост до градски парк, търговски център и множество реномирани ресторанти и кафенета. Апартаментът е подходящо за семейство с деца, служители на международни компании или дипломатически мисии, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот.

Предимства

Просторен и светъл апартамент

Централна локация

Възможност за наем на паркомясто

Характеристики
ОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
Удобства
ОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР

Мелита Дудева

Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5407
За имота

Smart Brokers отдава под наем просторен и модерно завършен апартамент. Жилището се намира в добре поддържана сграда, разположена в близост до хотел „Маринела“.

Апартаментът е топъл и енергоефективен, а от прозорците на хола и балкона се откриват фантастични гледки към централните части на града и Витоша планина. Жилището е изцяло завършено с качествени материали и обзаведено с мебели и оборудване от водещи производители.

  • Характеристики:
  • Площ: 177 m2.
  • Разпределение: обширно входно антре, просторен хол с трапезария, балкон към хола, три спални, две бани с тоалетни и тоалетна за гости. 

Дограмата е алуминиева с термомост и стъклопакет с външно стъкло 8 мм Stop Ray Vision, вътрешно стъкло от триплекс 3.1.3 за звукоизолация. Сградата се отоплява с централно парно, предлага вентилация и климатизация от централна VRV система, луксозно фоайе с рецепция и ресторант, видеонаблюдение. Намира се на осми от десет етажа.

Сградата предлага наемане на подземно паркомясто с месечен наем от 100 евро.

Сградата се намира в сърцето на Лозенец в близост до градски парк, търговски център и множество реномирани ресторанти и кафенета.

Апартаментът е подходящо за семейство с деца, служители на международни компании или дипломатически мисии, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот.

+ Повече

Спецификации

Площ:
177 кв.м
Чиста площ:
0 кв.м
Година:
2013
Стаи:
4
Спални:
3
Бани:
1
Етажност:
8 от 10
Изложение:
Изток/Юг

Предимства

Просторен и светъл апартамент
Централна локация
Възможност за наем на паркомясто
Качествена сграда с луксозно общи части
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Обзаведен
Асансьор
Мелита Дудева
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мелита Дудева
Мелита Дудева
Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах