Ресторант с голяма лятна градина в топ центъра на София до НДК

Ресторант с голяма лятна градина в топ центъра на София до НДК

€ 3,500
Център, София
Ресторант с голяма лятна градина  в топ центъра на София до НДК
Ресторант с голяма лятна градина в топ центъра на София до НДК

Площ

: 680 кв.м

Чиста площ

: 0 кв.м

Година

: 1980

Стай

: 0

Спални

: 0

Бани

: 0

Етажност

: 0 от 5

Изложение

:
Цена:
3,500

Заведение

архив

For sale

5319

За имота

**Smart Brokers** предлага под наем слънчев и просторен ресторант с голяма лятна градина в центъра на град София, на 400 метра от НДК. Ресторантът се намира на партера на главна оживена улица с голям човекопоток, в непосредствена близост до спирка на градския транспорт. В района има възможност за лесно паркиране в Синя зона. Общата площ е 680 кв.м., от които 214 кв.м. покрита площ в ресторанта и 465 кв.м. просторна слънчева, лятна градина във вътрешния двор на сградата. Заведението разполага с 2 входа. Ресторантът се предлага полуобзаведен, с хладилни витрини, хладилници, печка на газ, инвентар и оборудване. Нуждае се от лек козметичен ремонт и освежаване.   - **Характеристики**: - **Площ**: 214 кв.м. вътрешна част, 465 кв.м външна лятна градина - **Разпределение**: търговска зала с 80 места, бар, кухня с топла точка, помещение за заготовка, салати и риба, миялна зала, складове, 2 санитарни възела за клиенти, 1 отделен санитарен възел само за персонал, голяма външна лятна градина с 120 места. Достъп до заведението от 2 входа. Има възможност да бъде изградена пещ или барбекю. Заведението има изградена работеща вентилация и абсорбатори. - **Отопление**: ток **Синя зона за паркиране в района** Възможност за допълнителни маси на улицата след заплащане на тротоарно право към Община Лозенец **Цената е без ДДС**

Предимства

Топ локация

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
ПАРКОМЯСТО
ВХОДЪТ СЕ ЗАКЛЮЧВА
СОТ
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
ПАРКОМЯСТО
ВХОДЪТ СЕ ЗАКЛЮЧВА
СОТ

Румен Велединов

Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Заведение
архив
For sale
5319
За имота

Smart Brokers предлага под наем слънчев и просторен ресторант с голяма лятна градина в центъра на град София, на 400 метра от НДК.

Ресторантът се намира на партера на главна оживена улица с голям човекопоток, в непосредствена близост до спирка на градския транспорт. В района има възможност за лесно паркиране в Синя зона.

Общата площ е 680 кв.м., от които 214 кв.м. покрита площ в ресторанта и 465 кв.м. просторна слънчева, лятна градина във вътрешния двор на сградата. Заведението разполага с 2 входа.

Ресторантът се предлага полуобзаведен, с хладилни витрини, хладилници, печка на газ, инвентар и оборудване. Нуждае се от лек козметичен ремонт и освежаване.  

  • Характеристики:

  • Площ: 214 кв.м. вътрешна част, 465 кв.м външна лятна градина

  • Разпределение: търговска зала с 80 места, бар, кухня с топла точка, помещение за заготовка, салати и риба, миялна зала, складове, 2 санитарни възела за клиенти, 1 отделен санитарен възел само за персонал, голяма външна лятна градина с 120 места. Достъп до заведението от 2 входа. Има възможност да бъде изградена пещ или барбекю. Заведението има изградена работеща вентилация и абсорбатори.

  • Отопление: ток

Синя зона за паркиране в района

Възможност за допълнителни маси на улицата след заплащане на тротоарно право към Община Лозенец

Цената е без ДДС

+ Повече

Спецификации

Площ:
680 кв.м
Чиста площ:
0 кв.м
Година:
1980
Стаи:
0
Спални:
0
Бани:
0
Етажност:
0 от 5
Изложение:

Предимства

Топ локация
Прекрасна градина
+ Виж всички

Характеристики

Трифазен ток
Газ
Вентилация

Удобства

Необзаведен
Паркомясто
Входът се заключва
СОТ
Румен Велединов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Румен Велединов
Румен Велединов
Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах