Слънчев тристаен апартамент в луксозен затворен комплекс с панорама към Витоша

Слънчев тристаен апартамент в луксозен затворен комплекс с панорама към Витоша

€ 247,200
в.з. Симеоново - Драгалевци, София
Без комисиона
Слънчев тристаен апартамент в луксозен затворен комплекс с панорама към Витоша

Площ

: 124 кв.м

Чиста площ

: 0 кв.м

Година

: 2024

Стай

: 3

Спални

: 2

Бани

: 2

Етажност

: 2 от 3

Изложение

: Северозапад/Югозапад/Запад
Цена:
247,200

3-стаен

продаден

For sale

5210

За имота

**Smart Brokers** предлага на вашето внимание слънчев тристаен апартамент с модерна архитектура в новоизграждащ се комплекс в кв. Симеоново. Апартамента е ситуиран в сграда "П" на втория етаж, която е от строителството на Етап 2. Комплексът е разположен едновременно близо до природата, в полите на Витоша, но и на пешеходно разстояние до важни търговски точки – Ринг Мол и ИКЕА. Достъпът се извършва лесно по околовръстния път, а плановете за разширяване на софийското метро предвиждат скоро съвсем наблизо да има и метростанция. **Разпределение**: Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, мокро помещение и две тераси. В стойността на жилището са включени мазе и паркомясто в подземен гараж. **Степен на завършеност** - Стаи и коридори – варогипсова мазилка; - ВиК инсталации – изводи до тапа, водомер с модул за дистанционно отчитане, подови - сифони. - Ел. инсталации – ключове, контакти, розетки за телефон, телевизия и интернет, - фасонки, противовлажни осветителни тела по тераси и видеодомофонна система. - Вентилация: - Аспирации на кухни – смукателни комини и тръба Ø110 с РVС розетка; - Санитарни помещения – с монтирани електрически вентилатори. - Врати: Входни – SOLID или аналогични. - Външна дограма – петкамерна PVC, цвят бял, отвън в цвят по RAL – REHAU, - KÖMERLING, VEKA или аналогични - Газово отопление : Алуминиеви глидерни радиатори; Лири в баните, с топлоносител вода. Без Комисиона от клиент! Строителството стартира октомври 2020г и ще се осъществи на два етапа. Срокът за въвеждане в експлоатация на първи етап е март 2023 г. и в него са включени сгради A, Б, В, Г, Д, както и всички къщи с три спални. През м. март 2022 г. започна строителството на Етап 2 на жилищни сгради с апартаменти - „Е“, „Л“, „М“, „Н“, „П“, както и къщи с четири спални. Крайният срок за получаване на Удостверение за въвеждане в експлоатация е м. юли 2024 г. Цените са с включено ДДС.

Предимства

Без Комисиона от купувач!

Затворен комплекс

Езеро с изградена паркова среда

Уют, тишина и спокойствие

Характеристики
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
ТОК
Удобства
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
ТОК
lyubka-doycheva

Любка Дойчева

Консултант
info@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
3-стаен
продаден
For sale
5210
За имота

Smart Brokers предлага на вашето внимание слънчев тристаен апартамент с модерна архитектура в новоизграждащ се комплекс в кв. Симеоново. Апартамента е ситуиран в сграда "П" на втория етаж, която е от строителството на Етап 2.

Комплексът е разположен едновременно близо до природата, в полите на Витоша, но и на пешеходно разстояние до важни търговски точки – Ринг Мол и ИКЕА. Достъпът се извършва лесно по околовръстния път, а плановете за разширяване на софийското метро предвиждат скоро съвсем наблизо да има и метростанция.

Разпределение: Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, мокро помещение и две тераси. В стойността на жилището са включени мазе и паркомясто в подземен гараж.

Степен на завършеност

 • Стаи и коридори – варогипсова мазилка;
 • ВиК инсталации – изводи до тапа, водомер с модул за дистанционно отчитане, подови
 • сифони.
 • Ел. инсталации – ключове, контакти, розетки за телефон, телевизия и интернет,
 • фасонки, противовлажни осветителни тела по тераси и видеодомофонна система.
 • Вентилация:
 • Аспирации на кухни – смукателни комини и тръба Ø110 с РVС розетка;
 • Санитарни помещения – с монтирани електрически вентилатори.
 • Врати: Входни – SOLID или аналогични.
 • Външна дограма – петкамерна PVC, цвят бял, отвън в цвят по RAL – REHAU,
 • KÖMERLING, VEKA или аналогични
 • Газово отопление : Алуминиеви глидерни радиатори; Лири в баните, с топлоносител вода.

Без Комисиона от клиент!

Строителството стартира октомври 2020г и ще се осъществи на два етапа. Срокът за въвеждане в експлоатация на първи етап е март 2023 г. и в него са включени сгради A, Б, В, Г, Д, както и всички къщи с три спални.

През м. март 2022 г. започна строителството на Етап 2 на жилищни сгради с апартаменти - „Е“, „Л“, „М“, „Н“, „П“, както и къщи с четири спални.

Крайният срок за получаване на Удостверение за въвеждане в експлоатация е м. юли 2024 г.

Цените са с включено ДДС.

+ Повече

Спецификации

Площ:
124 кв.м
Чиста площ:
0 кв.м
Година:
2024
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
2
Етажност:
2 от 3
Изложение:
Северозапад/Югозапад/Запад

Предимства

Без Комисиона от купувач!
Затворен комплекс
Езеро с изградена паркова среда
Уют, тишина и спокойствие
Контрол над достъпа в комплекса, охраната е на разположение денонощно седем дни в седмицата, навсякъде са инсталирани и видеокамери.
+ Виж всички

Характеристики

Електричество

Удобства

с паркомясто
портиер / Охрана
ток
Любка Дойчева
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Любка Дойчева
lyubka-doycheva
Любка Дойчева
Консултант
info@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах