Купувачите на имоти и какво търсят те?
08-01-2020

Купувачите на имоти и какво търсят те?

Ексклузивна оферта

Прекрасен тристаен апартамент със собствен двор в новострояща се сграда "QHome"

София,Витоша
184,146€

Имотите ново строителство доминират в търсенето на купувачите.

Имотите ново строителство доминират в търсенето на купувачите. Все повече от тях се насочват и към покупка на жилища в начален етап на строителство заради по-ниските цени в сравнение с проектите в напреднал етап на изграждане, което обаче крие и своите рискове, свързани със способността на инвеститора да завърши целия проект.

Южните квартали в София продължават да заемат предни позиции в търсенето на купувачите благодарение на близостта им до центъра и основни точки на града. Същевременно интересът на инвеститорите към северните и западните райони на столицата се засилва заради близостта до спирки на метрото и наличието на терени с потенциал за развитие на нови проекти.

Сред популярните квартали за покупка на жилище в столицата през третото тримесечие бяха „Манастирски ливади“, „Витоша“, „Дианабад“, „Младост“, „Малинова долина“, както и някои по-крайни квартали като „Връбница“. Сделките се осъществяват след по-продължителни преговори и отстъпки от страна на продавачите.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах