Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах
18.11.2020

По време на пандемия къщите стават все по-желани имоти

Наблюдава се увеличение на интереса към къщите с дворове в световен и национален мащаб въпреки кризата, предизвикана от Ковид-19, която като че ли не успя да повлияе на имотния сектор.

Има ръст по този показател  в бpoя нa въвeдeнитe в eĸcплoaтaция жилищни cгpaди пpeз тpeтoтo тpимeceчиe нa 2020 г. по предварителни данни на Националния статистически институт

Общо те са 879, като построените в тях нови жилища са 3 912. В сравнение със същия период миналата година сградите са с 91 повече, което е 11,5% . Жилищата в сградите нарастват с 31,1%  (928 броя).

643 са къщите, въведени в експлоатация през третото тримесечение на 2020г. През 2019г. техният брой е бил 576.

Област Пловдив е с най-много въведени в експлоатация жилищни сгради – 127, и 568 жилища в тях,  следван от Варна 120 сгради (993 жилища), София (столица) със 107 (1 173 жилища).

Източник: economic.bg


Подобни новини

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg