Модерна жилищна сграда с просторни апартаменти и прекрасна локация в кв. Манастирски ливади

Модерна жилищна сграда с просторни апартаменти и прекрасна локация в кв. Манастирски ливади

от 88 109€ до 409 267€
от 1 770 € до 2 110 €
Манастирски ливади, София
Без комисиона
Модерна жилищна сграда с просторни апартаменти и прекрасна локация в кв. Манастирски ливади
Нова сграда
свободен
For sale
20
За имота

Smart Brokers представя новострояща се жилищна сграда „BORISA APARTMENTS“, която се намира в квартал „Манастирски ливади“.

Кварталът е разположен в удобна близост до центъра на София. Обслужва се от една от най- добре проектираните и бързи транспортни артерии в столицата – бул. „България“.

Близостта до „Витоша“ планина го правят предпочитано мяста за живеене. Кварталът се характеризира с тиха и спокойна атмосфера, специфичен микроклимат и чист въздух.

На територията на Манастирски ливади са разположени множество здравни и учебни заведения, спортна зала и места за отдих и почивка. Общественият транспорт е организиран на високо ниво. Кварталът се обслужва от автобусни линии: 64, 65, 73, 74, 76, 111, 204, 304, тролейбуси 2, 8 и 9 и трамваи 7 и 27.

В близост до „BORISA APARTMENTS“ се намират Южен парк, Bulgaria Mall и Paradise Center, които са притегателни центрове за любителите на модните брандове приятните места за срещи с приятели.

Сградата предлага перфектно проектирани и прецизно изграждаща се жилищна среда. Апартаментите са с отлично разпределение и висока степен на функционалност. Жилищата са добре осветени, с прави форми, позволяващи реализация на прекрасни интериорни проекти.

Фасадата е решена в светли и натурални земни тонове. Изпълнението на външните и общи части е с естествени материали – дърво и камък травертин. Перфектността на проекта се допълва и от фантастична паркова зона, предлагаща спокойствието на природата в сърцето на града.

Жилищата са проектирани така, че същите да са максимално осветени и слънчеви. На високите етажи са разположени премиум апартаменти с обширни тераси, от които се откриват прекрасни гледки към централните и паркови зони на града.

Партньорите ни от студио за интериорен дизайн IRchitect ще ви помогнат да направите от типовия апартамент - дом по мярка за вас и вашето семейство. IRchitect ще ви съдействат и с цялостно проектиране, бюджетиране и организация на ремонт и обзавеждане до ключ.

За строителството на проекта се ползват материали с високо качество и последните нововъведения с строителните технологии.

Проектът е с 46 подземни гаражи и 29 паркоместа.

+ Повече

Спецификации

Година:
2024

Предимства

Реномиран инвеститор с множество реализирани проекти в страната и чужбина;
Прецизен проект и качествено строителство;
Общи части и паркова зона, изпълнени с естествени материали;
Комуникативна и добре озеленена среда на живот;
Лесен и бърз достъп до централни и паркови части на град.
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Апартаменти с различни квадратури
Асансьор
Цени от 88 109€ до 409 267€
SmartBrokers
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ SmartBrokers
SmartBrokers logo
SmartBrokers
Консултант
office@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах