Гласувайте за Smart Brokers
26-10-2021

Гласувайте за Smart Brokers в конкурсa нa сп. „Наш дом“ за “Интериор на годината“

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
231,723€

Всяка година списание "Наш дом" провежда конкурс "Интериор на годината". В състезанието се включват проекти на български автори, публикувани в предходната година в списанието. Наградите се присъждат в две категории – за обществен и за частен интериор.

Два от интериорите са представени от "Смарт Брокерс" в отделни броеве през изминалата 2015 г. и ще разчитаме големият кръг от клиенти, приятели и партньори на агенцията да подкрепят предложенията, като гласуват за тях. Първият интериор е частен и представя проекта на арх. Александрина Ненкова за интериор на жилище на два етажа.

На първо ниво от просторното фоайе се влиза в луксозно обзаведена дневна преходна към трапезарната част с вградена кухня. Пред дневната и трапезарията са разположени две панорамни тераси. Основната спалня със самостоятелна луксозна баня и с просторен дрешник се намира в другата част на етажа. В дъното до кухнята са разположени перално и сушилно помещения. По елегантна стълба умело вписана в интериора се достига второто ниво, където са ситуирани още две спални с луксозна баня и санитарен възел. Имотът се отличава с уникалния си интериор, високия клас довършителни работи, отличното си местоположение и изключителните панорамни гледки.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах