Smart Brokers навлиза на имотния пазар в Гърция със селекция от атрактивни предложения
18-04-2023

Smart Brokers навлиза на имотния пазар в Гърция със селекция от атрактивни предложения

Smart Brokers навлиза на имотния пазар в Гърция със селекция от атрактивни предложения
Нова четиристайна къща със собствен басейн и невероятна панорама към морето в комплекс в района на Стиладари - Ситония (Халкидики)

Нова четиристайна къща със собствен басейн и невероятна панорама към морето в комплекс в района на Стиладари - Ситония (Халкидики)

Greece,Sithonia
280,000€

Към настоящ момент можем да се похвалим с портфолио от внимателно подбрани имоти за продажба в Гърция

Към настоящ момент можем да се похвалим с портфолио от внимателно подбрани имоти за продажба в Гърция Водени от желанието да работим изключително в интерес на нашите клиенти и партньори, Smart Brokers стартира продажба недвижими имоти в Гърция.

Предлагаме ексклузивно портфолио от апартаменти и къщи в районите на Ситония, Касандра и Олимпийска ривиера, подходящи както за инвестиция, така и за лично ползване. Повече предложения за продажба на имоти в Гърция можете да откриете на следния линк: https://smartbrokers.bg/imoti-za-prodajba-v-greece

До началото на лятото ще разширим предлагането и в районите на Солун, Кавала, островна група „Споради“ – островите Скиатос, Скопелос и района около град Волос.

Поради постоянно нарастващия интерес от страна на инвестиционни компании за развитието на строителна и търговска дейност, Smart Brokers ще допълни каталога от предложения и с парцели за реализация на жилищни и индустриални проекти.

Статистиките и анализите на пазара показват, че покупката на жилищен или ваканционен имот през последните няколко години в южната ни съседка е изключително добра инвестиция. Мнението на български и международни експерти в бранша е, че този тренд ще се запази и в следващите 3 - 5 години поради постоянно нарастващото търсене.

Освен огромния потенциал за реализация на добра възвръщаемост на инвестицията Гърция пленява и с безкрайни плажове, фин и златен пясък, чистите и лазурни води на Егейско море.

Всеки, посетил земите на Елада, остава запленен от неповторимата природа, културното богатство и наследство, разкошната кухня и неподправената гостоприемност на страната.

Ние от Smart Brokers ще Ви съдействаме с извършване на консултации и намиране на желания имот в Гърция.

Ще сътрудничим за провеждане на огледи до предпочитана дестинация и в удобно за вас време.

Ще Ви предоставим информация за законовите изисквания, свързани с покупката на имот и съпътстващите разходи.

Ще съдействаме за получаване на правна подкрепа и оформяне на всички необходими документи на територията на южната съседка.

Ще Ви подкрепяме във всеки момент от процеса на покупката. Ако искате да получите повече информация за придобиването на имот в Гърция или просто да се уверите в ползите от инвестиция в южната ни съседка, можете да позвъните на 0889 80 77 77 или да посетите https://www.smartbrokers.bg

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах