Използвайте услугите на кредитен консултант при тегленето на кредит
27-10-2023

Използвайте услугите на кредитен консултант при тегленето на кредит

2 готови нови къщи с 5 спални в Симеоново до ключ

Нова къща до ключ с 5 спални в кв. Симеоново

София,Симеоново
590,000€

При теглене на ипотечен кредит съществуват много специфики.

При теглене на ипотечен кредит съществуват много специфики, затова е най-добре потребителите да ползват услугите на кредитен консултант.

Условията на банките са доста близки и за човек, на когото това не е професия, би било трудно да ги сравни и да избере най-подходящите за него. Не винаги банката, с която клиентите са свикнали да работят и получават доходи си в нея е най-добрата, що се отнася до кредитиране. В този случай най-добрия избор е човек да се довери на кредитен консултант.

Освен, със съдействието при избор на условия и банка, кредитния консултант подпомага и процеса по подготвяне на документи на кредитоискателите, проучва пазара от име на клиента, спрямо неговите нужди, осигурява лесен за следене процес, движи комуникацията с избраната банка.

Услугата е абсолютно безплатна за клиента и се поема изцяло от банката. Кредитният консултант ще направи всичко възможно, за да защити Вашето време и интереси, и то напълно безплатно.

При нужда може да се обърнете към нашия специалист от SmartFinance на тел. 0889807777 или 0885258888.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах