Лесни стъпки при обзавеждане на инвестиционен имот
12-04-2022

Лесни стъпки при обзавеждане на инвестиционен имот

Без комисионна

Къща "Малина" на топ място в комплекс Пирин Голф & Kънтри Клуб

Благоевград, област,гр.Банско
460,000€

Основна цел при обзавеждането на инвестиционен имот е крайният резултат. Същевременно да бъде по на вкуса на всеки заинтересован наемател или купувач и от друга страна вложените средства да са възможно по-малко, за да се максимизира печалбата.

Хората, инвестирали в имоти, предпочитат да ги отдават под наем или да ги обзаведат и препродадат на по-висока цена. Все по срещани са инвестициите в имот закупен „на зелено“ или по БДС, тъй като е финансово по-изгодно. Но за да можете да получите възвръщаемост от имота си, то той трябва да бъде завършен и обзаведен, така че да привлече наематели или купувачи. За да спестите времето, което бихте отделили в търсене на мебели в множество магазини, препоръчваме да изберете обзавеждането на имота си онлайн.

Хубаво е да поръчайте по-голямата част от необходимите мебели от едно място, за да пристигнат заедно и да си улесните комуникацията с търговеца, така че да контактувате с един човек, който да ви консултира. Може да заложите на модулни системи, тъй като представят пълен набор от мебели за всяка стая, които са подбрани така, че да си пасват идеално. Заложете на комбинациите между бяло или черно с дървесни тонове на дъб или орех, бял лак, сив мат, екрю и други. Към модулната система добавете мека мебел в контрастиращ цвят, сложете възглавнички, картини, растения или други декорации, които смятате че пасват на новото обзавеждане. Няма да сгрешите с осветление в модерен стил с индустриален привкус. Бронз, месинг и златисто са особено търсени.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах