Наемите в София с широки граници
10-10-2023

Наемите в София с широки граници

Модерен двустаен апартамент под наем в затворен комплекс в Симеоново

София,Симеоново
680€

Местата за паркиране и връзката с метрото са с ключово значение за цените.

Наемите в София са в много широки граници. Размерът зависи предимно от локацията и състоянието на имота. В покрайнините на града наемите са значително по-ниски от тези в централните части. Двустаен апартамент в тези райони може да се наеме и за 250 евро. По-високи са наемите на жилища близо до спирка на метрото и такива, към които има място за паркиране.

Наемателите са готови да дадат най-големи суми за жилища в идеалния център на София, както и за кварталите „Борово“, „Манастирски ливади“, “Иван Вазов”, “Стрелбище”, “Изток”. Там наемите за двустайно жилище достигат цена 1300 евро. В отдалечените от центъра квартали като “Люлин”, “Обеля” и “Надежда” цената е по-ниска. Тяхното предимство е това, че се паркира по-лесно - няма синя и зелена зона.

Търсенето на жилище под наем е предимно от млади хора, както и от тези, които все още не са готови да направят крачката към закупуване на имот. Някои хора предпочитат да живеят под наем, тъй като така са по-гъвкави в решенията си. При смяна на месторабота, например, могат да сменят и местоживеенето си без ангажименти.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах