SmartBrokers получиха приза за агенция на годината на "Годишните награди"
25-10-2021

SmartBrokers получиха приза за агенция на годината на "Годишните награди"

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

На официална церемония вчера бяха връчени първите годишни награди на портала за недвижими имоти imoti.net.

Общо седем компании и брокери бяха отличени за добри практики в сектора на недвижимите имоти от журито на наградите и потребителите на портала за имоти.

Потребителите избраха своя фаворит с много висок процент сред гласувалите над 3 хил. души.

В категорията с най-много претенденти от цялата страна – „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“, наградата взе „Смарт Брокерс“.

Организаторите на наградите отчитат изключително висок интерес към инициативата. Поради тази причина през следващата година секторът на недвижимите имоти и потребителите могат да очакват второ издание на годишните награди.

Каузата, зад която imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Заместник – министъра на икономиката, изтъкна ролята на пазара на недвижимите имоти за икономиката на страната предвид силните му ръстове и оборота на сделките. Зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство, изрази надежда секторът да тръгне в положителна посока и некоректните практики да бъдат прекратени.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Като кликнете върху „Съгласен съм“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителностза повече информация.
Съгласен съм
X