SmartBrokers получиха приза за агенция на годината на "Годишните награди"
25-10-2021

SmartBrokers получиха приза за агенция на годината на "Годишните награди"

Ексклузивна оферта

Продажба на панорамен четиристаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Витоша - QHome

София,Витоша
224,701€

На официална церемония вчера бяха връчени първите годишни награди на портала за недвижими имоти imoti.net.

Общо седем компании и брокери бяха отличени за добри практики в сектора на недвижимите имоти от журито на наградите и потребителите на портала за имоти.

Потребителите избраха своя фаворит с много висок процент сред гласувалите над 3 хил. души.

В категорията с най-много претенденти от цялата страна – „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“, наградата взе „Смарт Брокерс“.

Организаторите на наградите отчитат изключително висок интерес към инициативата. Поради тази причина през следващата година секторът на недвижимите имоти и потребителите могат да очакват второ издание на годишните награди.

Каузата, зад която imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Заместник – министъра на икономиката, изтъкна ролята на пазара на недвижимите имоти за икономиката на страната предвид силните му ръстове и оборота на сделките. Зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство, изрази надежда секторът да тръгне в положителна посока и некоректните практики да бъдат прекратени.

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах