Офис помещения и магазини под наем с различни квадратури в новоизградения офис център "ЕН Билдинг" до Мол Парадайс

ЕН Билдинг: Офис помещения и магазини под наем с различни квадратури в новоизградения офис център "ЕН Билдинг" до Мол Парадайс

от € 3 486 до € 19 054 (без ДДС)
от € 14 кв.м. до € 20 кв.м.
Хладилника, София
Без комисионна
Офис сграда
свободен
For sale
8
За имота

Smart Brokers отдава под наем просторни офис помещения и магазини с различни квадратури и разпределения в новоизградения офис център “ЕН Билдинг“ – сграда от клас А, съчетаваща модерната визия и иновативните технологии, за да предложи на наемателите си една мотивираща работна среда.

Сградата се намира на Ул. Филип Кутев 5А , с отлично местоположение е разположена непосредствено до Парадайс Мол, Метростанция Витоша, множество транспортни линии, Хипермаркет BILLA и болница „Токуда“.

Подземни етажи: На -1ви етаж са разположени 73 паркоместа подземни паркоместа, както и външен паркинг на приземно ниво за 20 автомобила. В подземния паркинг има обособена зона за велосипеди.

Партер: На партерно ниво са разположени основното лоби и рецепция на сградата, помещението за охрана административно управление, както и тоалетните за посетители.

Офис етажи: Надземните осем нива са предназначени за офиси клас А в съответствие с най-високите международни стандарти. Етажна плоча - 1 361 кв.м , като може да бъде разделена на два, три или четири отделни модула.

Офисните етажи следват концепцията open space, което позволява гъвкаво и лесно преконфигуриране, в зависимост от специфичните нужди и изисквания на отделния наемател.

Офиса, който предлагаме е разположен на 3ти етаж. В офиса досега не е имало наематели и ще бъде завършен по желание на клиента.

Разпределение: представително преддверие, 1 голямо Open-space помещение 2 просторни заседателни зали, 4 големи бани с по 3 тоалетни във всяка, сървър, зона за отдих

Офиси: 14 евро на кв.м. без ДДС + 2,5 евро на кв.м. такса поддръжка (без ДДС).

Магазин: 20 евро на кв.м. + 2,5 евро такса поддръжка на кв.м., без ДДС.

Паркоместа: 120 евро на месец без ДДС.

Технически спецификации Фасада – каменна облицовка в съчетание с окачена стъклена фасада и фасадно LED осветление Три високоскоростни асансьора Кone модел Cooper Gold с капацитет- 2 по 15 човека и един 17 човека Дограма – алуминиеви профили Raynaers с термомост, висококачествен троен стъклопакет със слънцезащита и отваряемост на всяко помещение Конструктивната височина е 3,60 метра Изцяло изградена три тръбна VRF система “Toshiba”, която позволява автоматично и ръчно регулиране на различни температурни зони в помещенията Иновативна вентилационна система на всички етажи, която вкарва свеж въздух с възможност за затопляне или охлаждане спрямо желанията на клиента Изцяло завършени ВиК, електро и слаботокови инсталации, включително пожароизвестителни и оповестителни системи. Система за контрол на достъп на входните врати на офисите на всеки един от етажите, във фоайето на сградата и към подземните гаражи 24-часова охрана и видеонаблюдение Дизелов генератор за аварийно захранване Растерен окачен таван Двоен под пана 60х60 и мокет с най-висок клас на приложение за офисни пространства Осветление – 500 LUX LED Структурно окабеляване min. cat.6 , подови кутии; Входни врати със система за контрол на достъп Вътрешни врати от MDF

Локация:

Сградата се намира на Ул. Филип Кутев 5А , с отлично местоположение е разположена непосредствено до Парадайс Мол, Метростанция Витоша, множество транспортни линии, Хипермаркет BILLA и болница „Токуда“. Районът доказано е един от основните бизнес центрове, които продължават да се развиват на града. В близост са седалищата на едни от най-големите компании в различни индустрии, като по този начин се създава атрактивна и оживена бизнес среда за съществуващите корпоративни наематели.

На 5 минути пеша от метростанция „Витоша“ и МОЛ Парадайс

Директна и бърза връзка с центъра и околовръстно шосе

20 минути до летище София

Срещу болница „Вита“

Цените са без ДДС!

+ Повече

Спецификации

Площ:
249 кв.м - 1 361 кв.м.
Строителство:
2022 г.
Изложение:
ЮИ - СЗ
Паркиране:
Паркоместа
Помещения:
Отворени пространства, светли помещения.
Отопление:
Иновативна вентилационна система

Предимства

Без комисион на наемателя
Офиси - Клас А
“Open space” пространство позволяващо на клиентите сами да определят вътрешното разпределение
Завършена кухня и санитарни помещения
Топ локация
Представителна сграда с представително фоайе
Възможнот за паркиране в паркинга на сградата
+ Виж всички

Характеристики

Възможност за завършване по желание на клиента.
Площ: От 249 кв.м. до 1 361 кв.м.
Цени: 3 486 € до 19 054 € (без ДДС)
Етажност – 8 етажа.
Мартина Евтимова
София,България
7
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мартина Евтимова
Мартина Евтимова
Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах