Природосъобразен начин на живот и лукс съчетани в новия проект на жилищна сграда в кв. Драгалевци

Природосъобразен начин на живот и лукс съчетани в новия проект на жилищна сграда в кв. Драгалевци

по запитване
по запитване
Драгалевци, София
Офис сграда
свободен
For sale
14
За имота

Smart Brokers Ви представя изключителен дизайнерски проект само с пет апартамента, който е ситуиран в най-желаната част на столицата, вилната зона на кв. Драгалевци.

Апартаментите ще бъдат тип мезонет.

Разпределение:

  1. етаж: дневна с трапезария с директен достъп до собствен двор, кухня, баня с WC, склад
  2. етаж: две спални, баня с WC, гардеробна, тераса.

Основната идея зад проекта е желанието на инвеститора да се осигури най-високият възможен клас безкомпромисно жилищно строителство, съчетаващо в себе си визията за устойчив, модерен и здравословен начин на живот. Имотът се характеризира с нестандартното обособяване на апартаментите като отделни домове с условия за живот вътре-вън и изискано озеленени с редки растителни видове индивидуални дворни пространства и тераси. Хибридната структура на сградата съвместява от една страна еднофамилни единици с индивидуален двор, разполагащи с независим един от друг външен достъп. От друга, двуетажните жилища се възползват от многофамилната организация с общо ползване на подземен паркинг и вътрешен асансьор. Отделните единици са пространствено разширени с обширни веранди и перголи.


Проектът представя за първи път на имотния пазар в страната модерно многофамилно строителство, без общи пространства, с персонализирано разположение за всяко индивидуално жилище. Като продължение на нестандартния и специфичен проектантски език, сградата се обслужва от последно поколение асансьори за автомобили и хора, както и кристално чиста планинска вода, допълнително подчертавайки желанието за високо екологичен, изцяло ориентиран към благосъстоянието на обитателите подход. Ключовото разположение едновременно осигурява досег с природата и бягство от шума и замърсяването на натоварения град, но не отнема нищо откъм удобство и комуникативност.

Локация: кв. Драгалевци в близост до ул. Зографи Молерови с бърз достъп до главни пътни евръзки.

Отопление: Термопомпи с подова инсталация във всеки апартамент

Изпълнение: Изцяло от стоманено бетонни конструкций с допълнение от камък и дърво.


Архитектура

Безкомпромисно проектираните жилищни пространства и визуално впечатляващите абстрактни елементи от фасадата, които мигновено приковават всеки поглед, целят да преформатират разбиранията за дефинитивен лукс и да пренесат живущите в една нова, непозната ера на екстравагантно съчетани минимализъм и пищност в едно. Имотът демонстрира визия, изграждаща се върху перфектното взаимно допълване между светлини, цветове и материали. Тъмни перголи и безконечни дограми, естествени материали, включващи ценни видове камък и дърво, в елегантно съчетание с метал, стъкло и полиран бетон. Модерен лукс и изцяло природосъобразно съществуване, без това да носи дискомфорт от какъвто и да било характер.

+ Повече

Спецификации

Старт на строителство:
08.2022
Площ:
от 126 кв.м до 305 кв.м
Етажност:
3
Апартаменти:
5

Предимства

Луксозна архитектура, озеленено парково пространство
Възможност за закупуване на подземни паркоместа.
От апартаментите се разкрива чудесната панорамна гледка към планината.
Модерно изградена инфраструктура
Атрактивна локация с бърз достъп до главни пътни връзки
+ Виж всички

Характеристики

Ток
Вода
Монолитна, стоманобетонова конструкция

Удобства

Система за отопление и охлаждане
Изградена собствена светофарна система за достъп до имота
Асансьор
Подземен паркинг
Светла Георгиева
София,България
25
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Светла Георгиева
Светла Георгиева
Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах