Офис помещения от най-висок клас под наем в емблематичната за бизнес индустрията сграда Capital Fort

Capital Fort: Офис помещения от най-висок клас под наем в емблематичната за бизнес индустрията сграда Capital Fort

от € 3 825 до € 14 473
от € 13 до € 15
бул. Цариградско Шосе, София
Без комисионна
Ваканционнен
свободен
For sale
7
За имота

Capital Fort е мащабен проект с бизнес предназначение, намиращ се на ключова локация с интензивно развитие в гр. София – бул. Цариградско шосе 90, до метростанция “Цариградско шосе”.

Девизът на проекта е: практична, но впечатляваща сграда, която да обединява в едно цяло най-важните качества на един успешен и неподвластен на времето проект.

Мисия на Capital Fort е да допринесе за изграждането на новия силует на София, отключвайки потенциала на най-важният градски „вход”, откроявайки се високо, като една от новите забележителности на столицата.

Ключов елемент от проекта са впечатляващите общи пространства на сградата. В интериора на тези пространства, са приложени някои съвременни похвати в областта на параметричния дизайн, използвани са нестандартни комбинации от материали и иновативни за България решения.

Проектът се състои от висока 126м кула и ниска 40м сграда, разположени над търговски „подиум” и подземни паркинги. Високата 126м. кула е изградена като класически небостъргач с централно ядро и офиси по периферията. В ядрото на сградата са разположени 12 високоскоростни асансьора, обслужващи 24 офисни и 3 технически етажа. Последните етажи на високата сграда са предвидени за ексклузивни офиси с неповторима гледка към града и околностите.

Ниската офисна сграда има ролята на балансьор в пространствената композиция на комплекса. Тя има 6 офисни етажа и предлага възможност за разполагане на офиси с голяма площ тип „open space”. В ниската сграда са разположени 6 асансьора. Всеки асансьор е с капацитет до 16 пътника и скорост до 1,6 м/с

Под ниската и високата сгради са разположени двете нива на „подиума”. В „подиума” на сградата се помещават търговски и развлекателни площи, конферентни зали, ресторанти и други обслужващи обекти.

Сградата има две подземни нива с подземни паркинги и общо 750 паркоместа. Метростанция “Цариградско шосе” и голям буферен паркинг с 2000 паркоместа – на 100 метра от Капитал Форт.

Паркоместа 75 Евро на месец, 40 Евро на открития паркинг на „Техномаркет“

Характеристики на сградата: Стени - стандартни разделителни за офисите - леки преградни стени, система “Knauf” Тавани – окачен таван, акустичен воал от обратната страна, с вградени осветителни тела, пожароизвестяващи датчици. Светла височина на помещенията е 2.80м. Осветителни тела - „Philips” или съвместими, размер 60/60, интезитет над всяко работно място от 500 lux. Под – двоен под, настилка - мокет Отопление и климатизация - Вътрешните тела са таванни вентилаторни конвектори – тип канална машина и четирипътни касети. Автономност на избора за отопление/охлаждане от всяко вътрешно тяло. Индивидуални бойлери за топла вода за всяка наемна единица, разположени в техническото помещение. Електро – Предвидено е допълнително резервиране на енергоподаването с четири броя дизел генератори на Caterpillar за 50% от върховата мощност на сградата. На всеки 30м по височина има потенциално изравняване. Структурно окабеляване - Хоризонталното окабеляване в сградите ще се извършва с тип S/FTP, Cat.7 и на него ще бъдат терминирани екранирани медни конектори cat.6. За всяко работно място - два двойни извода RJ45, три контакта един с основно захранване и два с резервирано захранване. Сигурност – напълно компютъризирана система за контрол на достъпа на ф-ма BOSCH с четци за магнитни карти на всички точки за достъп до сградата като бариери на автомобилни входове, паркинги, входове, асансьорни лобита, входни врати на офиси и т.н. Паркингите са разделени - зони за посетители и служители. Изградена е интелигентна система за управление на сградните инсталации, която ще контролира и управлява всички сградни ОВКИ системи, както и системите за пожарозащита и безопасност.

Локация: На 1 мин пешеходно разстояние от Метростанция „Цариградско Шосе“ На 10 мин разстояние с автомобил от центъра на града На 10 мин разстояние с автомобил от Летище София

+ Повече

Спецификации

Площ:
385 кв.м - 1113 кв.м.
Строителство:
2015 г.
Отопление:
Вентилаторни конвектори
Изложение:
ЮИ - СЗ
Паркиране:
Паркомяста
Помещения:
Отворени пространства, светли помещения.
Гледка:
360 градусова гледка към града и планината

Предимства

Без комисионна за наемателя!
Панорамна 360 градусова гледка
Светла височина на помещенията е 2.80м.
Повдигнат под
Окачен таван
Вентилация
4 тръби HVAC
Голямо отворено пространство
Възможност за завършване по желание на клиента.
+ Виж всички

Характеристики

Възможност за завършване по желание на клиента.
Площ: От 385 кв.м. до 1113 кв.м.
Цени: 3 825 € до 14 473 €
Етажност – 24 етажа.
Мартина Евтимова
София,България
7
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мартина Евтимова
Мартина Евтимова
Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах