QHome – ключът към по-добър живот, Ексклузивен проект от Smart Brokers, разположен в сърцето на кв. Витоша, без комисион от купувача!

AKT 16 / QHome – ключът към по-добър живот, Ексклузивен проект от Smart Brokers, разположен в сърцето на кв. Витоша, без комисион от купувача!

от 131 500 € до 395 082 €
от 1 550 € до 1 800 €
Витоша, София
Без комисиона
QHome е енергоефективен жилищен проект, който предлага концепция за хармоничен с природата живот.
Ваканционнен
свободен
For sale
3
За имота

Динамиката на времето, в което живеем, налага нуждата от иновативни проекти в строителството на жилищни сгради. QHome, проект на строително инвестиционна компания АКМИ, изпреварва времето в което живеем.

Фирмата е лидер в България в областта на устойчивото строителство, носител на две награди Сграда на годината. Проектът QHome се отличава с това, че ще се изгражда геотермална система за отопление - охлаждане. Геотермалните системи за отопление и охлаждане, наричани още топлинни помпи с наземен източник (GSHP), осигуряват отопление и охлаждане чрез обмен на топлина със земята. Тези системи се възползват от факта, че температурата на земята остава относително постоянна през цялата година. В зависимост от сезона земята може да служи като източник на топлина или система за охлаждане. Чрез геотермална система за отопление и охлаждане, спестявате до 60% от средно-месечните сметки, в сравнение с отоп-ление на ток, газ или ТЕЦ. Геотермалните помпи са най-ефективната отоплителна технология, постигаща най-високата категория А +++ в системата за етикиране на ЕС.

Smart Brokers предлага апартаменти за продажба ЕКСКЛУЗИВНО и БЕЗ КОМИСИОННА от купувача, в най-новия проект на фирма ACME - "QHome". Сградата е с модерна визия, отличаваща се с качество на строителството. Намира в един от най-добре развитите столични квартали с изключително добра локация, непосредствено до множество магазини, заведения и градски транспорт.

Локация: кв. Витоша, ул. „проф. Георги Златарски“ 36

Етап на строителство: АКТ 16

РЗП: 4945.11 кв.м.

Апартаменти: 56 /петдесет и шест/ броя апартаменти

Общо 56 /петдесет и шест/ броя места за паркиране и гариране

Фасада: Използвана е архитектурна комбинация от Висок клас Минерална Мазилка, в комбинация с вентилируема фасада от HPL плоскости.

Отопление-охлаждане: Геотермална инверторна термопомпа с вградени циркулационни помпи, външен модул за активиране на охлаждане, управление на системата и др.

Дограма: Алуминиева дограма от водещ немски производител и стъклопакет с най-високи енергийно-ефективни характеристики.


Сертифициран: QHome ще бъде първата жилищна сграда в България, сертифицирана по стандарта за устойчиво / зелено строителство EDGE. Иновация на Световната банка, EDGE ( “Excellence in Design for Greater Efficiencies”) е гаранция за по-добър живот в сертифицирани сгради, чрез: • по-добър топлинен и акустичен комфорт; • по-ниски сметки за отопление/охлаждане и топла вода, чрез използване на високо-ефективни системи; • по-добра стойност при препродажба; (10-20% по-висока стойност) • по-добри условия на финансиране, при закупуване на жилища в сертифицирани зе-лени сгради • EDGE внася скорост, пазарна интелигентност и фокус върху инвестициите към следващото поколение сертифициране за екологично строителство в над 170 страни.

Локацията на сградата QHome е една от най-предпочитаните в София, в близост до Ловен парк, Борисова Градина, Плувен комплекс „Диана“, на пешеходно разстояние от основни бу-леварди – бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Доктор Г.М.Димитров“. Районът е с висок инвес-тиционен потенциал и е отличен избор, както за закупуване на собствено жилище, така и за отдаване под наем. Заобиколен от градски паркове и в съседство с някои от ключовите посол-ства, районът има страхотна атмосфера, която е уникална за тази част на София. Кварталът е разположен сред паркове с множество семейни атракции, престижни места за хранене и спортни съоръжения, отлични транспортни връзки и бърз достъп както до центъра на града, така и до летище София.

QHome е енергоефективен жилищен проект, който предлага концепция за хармоничен с природата живот. С цел прекъсване на топлопреминаването между терасата и жилищното помещение, са предвидени линейни елементи „Isokorb”, на немския производител Schöck. През 1983 година Eеберхарт Шьок основава изобретява “Isokorb”- детайл за прекъване на термомостовете при при балкони, тераси, лоджии и бордове на покриви. От тогава до ден днешен това е и основ-ния продукт на компанията. Schöck владее повече от 80% от пазара на детайли за прекъсване на линейни термомостове в Германия и Австрия

За АКМИ: „АКМИ“ ЕООД е строително-инвестиционна компания, основана 2014г от братята Мартин и Чавдар Яневи. Още от първият ни знаков проект „Изгрев 132“, завършен през 2017 година, наложихме безкомпромисно качество, кратки срокове на изпълнение и въвеждане на нови технологии и материали в строителството. Фирмата ни е лидер в строителството на зелени сгради, сертифицирани по световните стандарти за устойчиво строителство.

От месец февруари 2021г. "АКМИ ЕООД" е вписана в централния професионален регистър на строителя към Камарата на Строителите в България, като има право да извършва строежи от IIII, IV, V категории. Фирмата притежава екип от високо-квалифицирани инженери, проектанти и проджект мениджъри.

+ Повече

Спецификации

Площ:
79 кв.м - 219 кв.м.
Строителство:
2023 г.
Отопление:
Геотермалните системи
Изложение:
ЮИ - СЗ
Паркиране:
Гараж или паркомясто
Инвестиция:
10-20% по-висока стойност при препродажба
Помещения:
Функционално разпределени, светли помещения.

Предимства

Ексклузивен проект - Без комисионна за купувача;
Доказан инвеститор с 2 награди за "Сграда на годината";
Район с висок инвестиционен потенциал;
Модерно и качествено строителство;
Функционално разпределения на апартаментите;
Геотермалните системи за отопление и охлаждане - по-ниски сметки за отопление/охлаждане и топла вода;
10-20% по-висока стойност при препродажба;
Възможност за закупуване на паркомясто или гараж
+ Виж всички

Характеристики

Една стая или с една, две и три спални
Площ: От 79 кв.м. до 219 кв.м.
Цени: 131 500 € до 395 082 € (без ДДС)
Етажност – 6 етажа.
Мелита Дудева
София,България
15
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мелита Дудева
Мелита Дудева
Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах