Малък и уютен апартамент под наем в кв. Лозенец

Малък и уютен апартамент под наем в кв. Лозенец

€ 650
Лозенец, София
Малък и уютен апартамент под наем в кв. Лозенец
Малък и уютен апартамент под наем в кв. Лозенец

Площ

: 59 кв.м

Чиста площ

: 0 кв.м

Година

: undefined

Стай

: 1

Спални

: 1

Бани

: 1

Етажност

: 8 от 10

Изложение

:
Цена:
650

Апартамент

архив

For sale

5410

За имота

**Smart Brokers** отдава под наем едностаен, модерно завършен апартамент. Жилището се намира в добре поддържана сграда, разположена в близост до хотел „Маринела“. Апартаментът е топъл и енергоефективен, а от прозорците и балкона се откриват фантастични гледки към централните части на града и Витоша планина. Жилището е изцяло завършено с качествени материали и обзаведено с мебели и оборудване от водещи производители. **Характеристики**: - **Площ**: 55 кв.м. - **Разпределение**: входно антре, хол с трапезария и балкон към хола, спалня и баня с тоалетна.  Дограмата е алуминиева с термомост и стъклопакети с външно стъкло 8 мм Stop Ray Vision, вътрешно стъкло от триплекс 3.1.3 за звукоизолация. Сградата се отоплява с централно парно, предлага вентилация и климатизация от централна VRV система, луксозно фоайе с рецепция и ресторант, видеонаблюдение. Намира се на осми от десет етажа. Сградата предлага наемане на подземно паркомясто с месечен наем от 100 евро. Сградата се намира в сърцето на Лозенец в близост до градски парк, търговски център и множество реномирани ресторанти и кафенета. Апартаментът е подходящо за семейство с деца, служители на международни компании или дипломатически мисии, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот.

Предимства

Напълно обзаведен

Отлично местоположение

Представителна сграда

Характеристики
ОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
ПАРКОМЯСТО
ГАРАЖ
Удобства
ОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
ПАРКОМЯСТО
ГАРАЖ

Мелита Дудева

Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5410
За имота

Smart Brokers отдава под наем едностаен, модерно завършен апартамент. Жилището се намира в добре поддържана сграда, разположена в близост до хотел „Маринела“. Апартаментът е топъл и енергоефективен, а от прозорците и балкона се откриват фантастични гледки към централните части на града и Витоша планина.

Жилището е изцяло завършено с качествени материали и обзаведено с мебели и оборудване от водещи производители.

Характеристики:

  • Площ: 55 кв.м.
  • Разпределение: входно антре, хол с трапезария и балкон към хола, спалня и баня с тоалетна. 

Дограмата е алуминиева с термомост и стъклопакети с външно стъкло 8 мм Stop Ray Vision, вътрешно стъкло от триплекс 3.1.3 за звукоизолация. Сградата се отоплява с централно парно, предлага вентилация и климатизация от централна VRV система, луксозно фоайе с рецепция и ресторант, видеонаблюдение.

Намира се на осми от десет етажа.

Сградата предлага наемане на подземно паркомясто с месечен наем от 100 евро.

Сградата се намира в сърцето на Лозенец в близост до градски парк, търговски център и множество реномирани ресторанти и кафенета.

Апартаментът е подходящо за семейство с деца, служители на международни компании или дипломатически мисии, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот.

+ Повече

Спецификации

Площ:
59 кв.м
Чиста площ:
0 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
1
Спални:
1
Бани:
1
Етажност:
8 от 10
Изложение:

Предимства

Напълно обзаведен
Отлично местоположение
Представителна сграда
Възможност за паркомясто
+ Виж всички

Характеристики

ТЕЦ

Удобства

Обзаведен
Асансьор
Паркомясто
Гараж
Мелита Дудева
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мелита Дудева
Мелита Дудева
Консултант
m.dudeva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах