Атрактивен парцел с невероятна гледка до с. Лозенец

Атрактивен парцел с невероятна гледка до с. Лозенец

€ 384,880
с.Велика, Бургас, област
Ексклузивна оферта
Атрактивен парцел с невероятна гледка до с. Лозенец
Атрактивен парцел с невероятна гледка до с. Лозенец

Площ

: 4811 кв.м
Цена:
384,880

Парцел

свободен

For sale

5508

За имота

**Smart brokers** предлага за продажба парцел с правоъгълна форма, който се намира срещу комплекс Иванови колиби и граничи с главния път Лозенец – Велика. Това е най-високото място в района с невероятна гледка към целия залив. Има канал, ток и вода (единственото място в района с договор за присъединяване към канал). Перфектен имот за строителство на къщи, ваканционен комплекс, къмпинг (глемпинг).  - **Характеристики**: - **Площ**: 4811 кв. м. - **Застрояване**: КИНТ: 0.8, 40% плътност, 7м кк (до два етажа) - **Разстояние**: · до плажа на село Лозенец: 3.5 км · до град Созопол: 30 км · до град Царево: 8 км · до село Велика: 1.6 км  В село Велика са запазени традициите и автентичната Странджанска култура и свързани с нея обичаи. Екологично чиста природа, тишина и спокойствие са причините село Велика да бъде привлекателно за много туристи. В околностите, а и в самото село, се откриват екзотична растителност и разнообразни животински и растителни видове. Една от най-големите забележителности на село Велика е ботаническата градина на сем. Серафимови, разположена в полите на хребета Граничар. Освен с многото си тракийски светилища, Странджа планина е известна и с многото параклиси с аязмо. Могат да се изкупят задните парцели с номера 251, 250 и 249 (цени между 55 и 70 Евро). След парцел 249 е натура 2000. Т.е. това са последните граничещи парцели с натура 2000.

Предимства

Правоъгълна форма на парцела

Прекрасна гледка към залива

Екологично чиста природа

Характеристики
В РЕГУЛАЦИЯ
Удобства
В РЕГУЛАЦИЯ

Мартина Евтимова

Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Парцел
свободен
For sale
5508
За имота

Smart brokers предлага за продажба парцел с правоъгълна форма, който се намира срещу комплекс Иванови колиби и граничи с главния път Лозенец – Велика. Това е най-високото място в района с невероятна гледка към целия залив. Има канал, ток и вода (единственото място в района с договор за присъединяване към канал). Перфектен имот за строителство на къщи, ваканционен комплекс, къмпинг (глемпинг). 

  • Характеристики:
  • Площ: 4811 кв. м.
  • Застрояване: КИНТ: 0.8, 40% плътност, 7м кк (до два етажа)
  • Разстояние:

· до плажа на село Лозенец: 3.5 км

· до град Созопол: 30 км

· до град Царево: 8 км

· до село Велика: 1.6 км 

В село Велика са запазени традициите и автентичната Странджанска култура и свързани с нея обичаи. Екологично чиста природа, тишина и спокойствие са причините село Велика да бъде привлекателно за много туристи. В околностите, а и в самото село, се откриват екзотична растителност и разнообразни животински и растителни видове. Една от най-големите забележителности на село Велика е ботаническата градина на сем. Серафимови, разположена в полите на хребета Граничар. Освен с многото си тракийски светилища, Странджа планина е известна и с многото параклиси с аязмо.

Могат да се изкупят задните парцели с номера 251, 250 и 249 (цени между 55 и 70 Евро). След парцел 249 е натура 2000. Т.е. това са последните граничещи парцели с натура 2000.

+ Повече

Спецификации

Площ:
4811 кв.м

Предимства

Правоъгълна форма на парцела
Прекрасна гледка към залива
Екологично чиста природа
Перфектен имот за инвестиция
+ Виж всички

Характеристики

Ток
Вода

Удобства

В регулация
Мартина Евтимова
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мартина Евтимова
Мартина Евтимова
Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах