Луксозна триетажна къща със собствен двор, разположена в комплекс от затворен тип до планина Витоша

Луксозна триетажна къща със собствен двор, разположена в комплекс от затворен тип до планина Витоша

€ 340,000
м-т Гърдова глава, София
Без комисиона
Луксозна триетажна къща със собствен двор, разположена в комплекс от затворен тип до планина Витоша
Луксозна триетажна къща със собствен двор, разположена в комплекс от затворен тип до планина Витоша

Площ

: 181 кв.м

Чиста площ

: 181 кв.м

Година

: 2024

Стай

: 7

Спални

: 3

Бани

: 3

Етажност

: 0 от 3

Изложение

: Изток/Юг/Запад
Цена:
340,000

Апартамент

свободен

For sale

5318

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба просторна къща на три етажa със самостоятелен двор. Намира се в затворен комплекс, разположен в полите на Витоша планина. Локацията е в близост до бул. “Цар Борис III” и Околовръстен път. Районът е предпочитано място за живеене поради наличието на множество зелени зони и паркова среда. В близост се намират голям супермаркет, частна детска градина, медицински заведения, спирки на градски транспорт, кафенета, ресторанти и зони спорт и почивка. Къщите в комплекса се изграждат с изключително качествени материали и посредством последните нововъведения в строителната индустрия. Благодарения на качествената архитектура и вградените френските прозорци на всеки етаж собствениците получават много светлина и фантастични гледки към планината. В подкрепа на добрата визия и качественото изпълнение фасадата се изгражда от HPL с 10 сантиметра каменна вата за изолация.  **Характеристики:** - **Площ**: 180.75 кв.м. - **Разпределение**: **Партер** - обширно входно антре, южен просторен хол, трапезария, кухня и мокро помещение. **Първи етаж** – две спални, баня с тоалетна и складово помещение. **Втори етаж** – голяма спалня, баня с тоалетна, дрешник; **Трети етаж** – зона за отдих и две тераси. На партерен етаж са разположени дневна, трапезария, кухненски бокс и мокро помещение. На втори етаж – две спални, мокро помещение и склад. Третият етаж се състои от спалня, мокро помещение, обширен дрешник, който може да бъде преустроен в спалня. Четвърти етаж предлага фантастични гледки към Витоша и централните части на града от барбекю зоната. Допълнително са предвидени две покривни тераси, подходящи за вечери на открито през топлите месеци от годината или много часове за отдих и забавление. **В продажната цена са включени и две паркоместа.** Къщата е с външна зидария с дебелина от 25 сантиметра. Разполага със собствен двор с площ над 50 кв.м. Всички помещения са прецизно проектирани с правилни форми и предлагат реализация на множество индивидуални интериорни решения. Отоплението е решено посредством газ с изградена инсталация и климатици с мултисплит система. Къщата и комплекса са в процес на строителство. Планирана дата за издаване на акт 14 – април 2023. Краен срок за завършване и предаване – април 2024 г. Проектът се изгражда от една от най-реномираните инвестиционни групи в страната с повече от 20 години опит в успешното реализиране на обекти от различни сегменти на строителния бранш.

Предимства

Затворен комплекс в екологична градска среда;

Просторни жилищни помещения;

Иновативен проект и качествено строителство;

Две паркоместа включени в цената;

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
ТОК
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
ТОК

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5318
За имота

Smart Brokers предлага за продажба просторна къща на три етажa със самостоятелен двор. Намира се в затворен комплекс, разположен в полите на Витоша планина. Локацията е в близост до бул. “Цар Борис III” и Околовръстен път. Районът е предпочитано място за живеене поради наличието на множество зелени зони и паркова среда. В близост се намират голям супермаркет, частна детска градина, медицински заведения, спирки на градски транспорт, кафенета, ресторанти и зони спорт и почивка. Къщите в комплекса се изграждат с изключително качествени материали и посредством последните нововъведения в строителната индустрия. Благодарения на качествената архитектура и вградените френските прозорци на всеки етаж собствениците получават много светлина и фантастични гледки към планината. В подкрепа на добрата визия и качественото изпълнение фасадата се изгражда от HPL с 10 сантиметра каменна вата за изолация. 

Характеристики:

  • Площ: 180.75 кв.м.
  • Разпределение:

Партер - обширно входно антре, южен просторен хол, трапезария, кухня и мокро помещение.

Първи етаж – две спални, баня с тоалетна и складово помещение.

Втори етаж – голяма спалня, баня с тоалетна, дрешник;

Трети етаж – зона за отдих и две тераси.

На партерен етаж са разположени дневна, трапезария, кухненски бокс и мокро помещение. На втори етаж – две спални, мокро помещение и склад. Третият етаж се състои от спалня, мокро помещение, обширен дрешник, който може да бъде преустроен в спалня. Четвърти етаж предлага фантастични гледки към Витоша и централните части на града от барбекю зоната. Допълнително са предвидени две покривни тераси, подходящи за вечери на открито през топлите месеци от годината или много часове за отдих и забавление.

В продажната цена са включени и две паркоместа.

Къщата е с външна зидария с дебелина от 25 сантиметра. Разполага със собствен двор с площ над 50 кв.м. Всички помещения са прецизно проектирани с правилни форми и предлагат реализация на множество индивидуални интериорни решения. Отоплението е решено посредством газ с изградена инсталация и климатици с мултисплит система.

Къщата и комплекса са в процес на строителство. Планирана дата за издаване на акт 14 – април 2023. Краен срок за завършване и предаване – април 2024 г.

Проектът се изгражда от една от най-реномираните инвестиционни групи в страната с повече от 20 години опит в успешното реализиране на обекти от различни сегменти на строителния бранш.

+ Повече

Спецификации

Площ:
181 кв.м
Чиста площ:
181 кв.м
Година:
2024
Стаи:
7
Спални:
3
Бани:
3
Етажност:
0 от 3
Изложение:
Изток/Юг/Запад

Предимства

Затворен комплекс в екологична градска среда;
Просторни жилищни помещения;
Иновативен проект и качествено строителство;
Две паркоместа включени в цената;
Самостоятелен двор
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Необзаведен
Луксозен имот
С паркомясто
Портиер / Охрана
Ток
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах