Модерна офис сграда клас А

Модерна офис сграда клас А

€ 1,650
Манастирски Ливади, София
Модерна офис сграда клас А
Модерна офис сграда клас А

Площ

: 165 кв.м

Чиста площ

: 145 кв.м

Година

: 2021

Етажност

: 2 от 6
Цена:
1,650

Офис

свободен

For sale

5211

За имота

**SmartBrokers** представя на Вашето внимание офис в сграда клас А в кв. 'Манастирски ливади'. Сградата е на шест-етажна, с търговски площи, ресторант и зони за кафе, както и паркинг. - Офисните пространства са тип "Open space ", могат да се обособят офиси с различна квадратура. Към всяко едно обособено офисно пространство са предвидени конферентни зали и кухненски боксове., панорамен ресторант на последното ново. - Сградата разполага с централна климатична инсталация VRV/VRF система, термопомпено изпълнение. Оборудвана е с BMS (система за сградна автоматизация). Захранването е от две независими подстанции с 2 сухи трансформатора по 2000 кВА всеки и допълнително резервирана с дизел агрегат 450 кВА и сградни UPS системи. За удобството са предвидени четири броя асансьори, от които 2 панорамни, както и 1 товарен асансьор. Такса поддръжка е в размер на 2 евро/м2. Допълнително могат да бъдат наети подземни паркоместа а цена 70 Е на месец и външни 50Е на месец.

Предимства

Модерна офис сграда

Отлична локация

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА

Светла Георгиева

Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Офис
свободен
For sale
5211
За имота

SmartBrokers представя на Вашето внимание офис в сграда клас А в кв. 'Манастирски ливади'. Сградата е на шест-етажна, с търговски площи, ресторант и зони за кафе, както и паркинг.

  • Офисните пространства са тип "Open space ", могат да се обособят офиси с различна квадратура. Към всяко едно обособено офисно пространство са предвидени конферентни зали и кухненски боксове., панорамен ресторант на последното ново.

  • Сградата разполага с централна климатична инсталация VRV/VRF система, термопомпено изпълнение.

Оборудвана е с BMS (система за сградна автоматизация). Захранването е от две независими подстанции с 2 сухи трансформатора по 2000 кВА всеки и допълнително резервирана с дизел агрегат 450 кВА и сградни UPS системи. За удобството са предвидени четири броя асансьори, от които 2 панорамни, както и 1 товарен асансьор.

Такса поддръжка е в размер на 2 евро/м2.

Допълнително могат да бъдат наети подземни паркоместа а цена 70 Е на месец и външни 50Е на месец.

+ Повече

Спецификации

Площ:
165 кв.м
Чиста площ:
145 кв.м
Година:
2021
Етажност:
2 от 6

Предимства

Модерна офис сграда
Отлична локация
Отворени пространства, светли помещения.
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Необзаведен
асансьор
с паркомясто
портиер / Охрана
Светла Георгиева
София,България
25
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Светла Георгиева
Светла Георгиева
Консултант
s.georgieva@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах